Djämes Braun på Bork Havn Musikfestival 2013

Med hits som “Duft Af Ba-Cone“, “Traktor“, “Kom Og Gi’ Mig Alle Dine Penge” og senest “Kvinder & Kanoner” var der lagt op til at dancehall tonerne fra vinderne af sidste års Karriere Kanonen, Djämes Braun, nok skulle spille “Havnebaren” på dette års Bork Havn Musikfestival op til dans.

Med scenen beklædt i coveret fra deres kommende EP “Farlig Tiger” som udkommer 12. august, steppede Lasse “Pilfinger” og Kent “Kenno” ind på scenen for at prøve på netop, at starte en fest selv om (som det flere gange blev udtalt fra deres side) det var tidligt på dagen.

Og med små historier om diverse numre, og et par herre som ikke var blege for at vise hvor meget de elsker at stå foran publikum og entertain, gik det hele da også udmærket.
For når man står med et smil der går fra den ene kind og tværs over ansigt til den modsatte side, og bl.a. synger vi skåler med vore venner og dem som vi kender med publikum. Så kan der hurtigt blive skabt en god stemning

Den nye EP udkommer som sagt snart, og derfor var det heller ikke svært at gætte sig til, at der kom numre som publikum ikke ville kunne synge med på.
Og “Farlig Tiger“s 5 numre lange trackliste blev da også spillet fra enden til anden, i pauserne med det stadig voksende hitkartotek fra de to barndomsvenner.

Desværre gik luften bare lidt af ballonen på fire ud af de 5 numre som publikum ikke kunne skråle med på. Men når der blev fyret op for numre som “Nethinde“, “Koldskål“, og de andre radiospillede Djämes Braun numre. Ja så blev der skrålet igennem for lungernes fulde kraft selvom klokken “kun” var 15:30 og tidligt set med kunstnernes briller.

Teltet var ikke fyldt, men alligevel endte Pilfinger, Kenno og band at sætte gang i publikum på en ellers overskyet torsdag eftermiddag på Bork Havn.

db ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk