Darwich – Go! (Ba Ba Ba) [feat. Niel] *****

Sidste gang vi havde fat i DJ og produceren Darwich, var da han tidligere på året udgav singlen “Tusind År” sammen med sangerinden Lyck (læs anmeldelsen her: https://www.poplish.dk/?p=1791). En singlen som vi ikke var videre begejstret over. Men nu er han klar med endnu en single, og lad os sige det med det samme. Det er vi denne gang!

Den nye single bærer titlen “Go! (Ba Ba Ba)“, og er på mange måder anderledes i forhold til “Tusind År“. Det mest iøjnefaldende  er, at det er første gang, at han har en mandlig vokal med på et nummer i eget navn. En vokal der er lagt af den i forvejen single aktuelle rapper Niel Baarsby.

Se teaseren til nummeret her: http://www.facebook.com/photo.php?v=378127285644094&set=vb.119199968106006&type=2&Theater

Når man hører nummeret, er der ingen tvivl om at titlen var nød til, at indeholde noget med “ba ba ba“. For næsten hele nummeret igennem, er der en sample hvor netop ordet ba bliver sagt på nærmest alle tænkelige måder.

Samtidig er der lavet et tungt dance beat, som gør nummeret til noget der i lang tid, kan blive spillet om og om igen på de danske klubber. Beatet er relativt enkelt at hører på, men sofistikeret i opbygningen. Det svinger hele tiden i tempo og hårdhed, samtidig med at samplen altså kører i baggrunden.

Og endnu en gang er man bare nød til at tage hatten af for Niel. Han får en usandsynlig enkelt tekst til at lyde fedt, og giver nummeret en tredje dimension som det ikke ville kunne have været foruden. Man må i den grad sige, at han ikke er kommet svækket ud af det mislykkede PULS ægteskab, men derimod kører derudad med fuld fart.

Go! (Ba Ba Ba)” er et utrolig godt nummer, som kan og skal betegnes som Darwichs bedste single indtil videre i eget navn. Det fanger lytteren, og får en til at sætte gang i fødderne på dansegulvet. Lækkert nummer

Go - Cover ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk