Donkey Sound på Grøn Koncert i Esbjerg 2013

Et ihærdigt dansk hold som lige så godt kunne kalde sig selv “Dancehall Allstars“, kæmpede en nærmest umulig kamp for at få gang i de fremmødte på Grøn Koncert i Esbjerg, torsdag den 25. juli.

Med et hold bestående af Pharfar, Fesh-I, Kaka, Wafande, Shaka Loveless, Klumben samt Raske Penge, var forudsætningerne for missionen dog temmelig medgørelige.

Men til tider var det en sej kamp at få publikums hænder over hovedet. Men til numre som “Tomgang“, “Gi’ Mig Et Smil“, “Rundt” m.m. blev den jyske vestkyst vækket til live, hænderne vejede i solskinnet og danseskoene blev kridtet.

Da Shaka Loveless som anden mand på scenen spillede nummeret “Tomgang“, var det første gang, at der blev sunget så højt med, at man ren faktisk kunne hører publikum. Men da det så blev fulgt op af “Ikke Mere Tid“, så var linjen lagt og så havde de følgende kunstnere ingen problemer.

Wafande og Kaka viste publikumsnærvær under nummeret “Gi’ Mig Et Smil“, da det hele foregik helt tæt på publikum, hvilket dog smadrede lyden og deres vokaler, og fik det hele til at løbe ud i sandet.

Klumben og Raske Penge som på kort tid, allerede har udsendt utallige hits leverede den bedste del af den 50 minutter lange Donkey Sound optræden.
Der var dømt fællessang under monsterhittet “Faxe Kondi“, og der blev også sunget godt og grundigt med på numre som “Mit Hjerte“, “Missionen” og “Intelligent“.

Esbjerg blev vækket, men der var kun glimt af en decideret hurra-oplevelse.

IMG_0870 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk