Dynamo – We Be Dancing *****

En ung rapper og en erfaren sangerinde, kan i første omgang lyde som en farlig cocktail. Men ikke desto mindre så er det lige lige præcis dét, som duoen Dynamo består af. Rapperen Thomas Hansen og sangerinden Laura Louise er nemlig snart klar med deres anden single.

En sang som er selskrevet til enten en tur i byen, på stranden eller til en hvilken som helst festlig lejlighed. Nummeret emmer af sol, sommer, kolde drinks og sand mellem tæerne. Det er en glad og livlig uptempo melodi, som med tilførelsen af Thomas‘ (kendt under kunstnernavnet Scarwrist) meget mørke, og Laura Louises lyse stemme giver drømmen om palmer og sydens sol liv.

Scarwrist ligger en rigtig fed dyb vokal på dette nummer som bærer titlen “We Be Dancing“. Desværre er det nogle gange dog så dybt og mørkt, at nogle af ordene simpelthen forsvinder.

Ligesom det var tilfældet på Dynamos første single “Fix You” (læs en anmeldelse her: https://www.poplish.dk/?p=1309), så leverer Laura Louise en vokal i topklasse. Hendes lyse ryst får selv de mindste hår i nakken til at rejse sig.

Singlen har release mandag den 8. juli, og det er næppe en tilfældighed. Samme dag står den dynamiske duo nemlig på scenen i Alanya, Tyrkiet til arrangementet White Night hvor mange etablerede danske kunstnere også kommer og optræder. Og et track som “We Be Dancing” er et som helt sikkert kan få publikum til at skrige og skåle med på det let genkendelige, og lærenemme omkvæd.

Dynamo har på dette track i hvert fald forbedret sig kraftigt. Det hele har fået mere liv, tempo, og i det store billede, så er der egentlig ikke nogle punkter hvor de ikke har forbedret sig i forhold til “Fix You“. Hvis de kan forsætte den udvikling for single, ja så er den danske grænse i nok til at holde dem inde for landets grænser.

Cover ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk