Lynx & Pico – Rockin Your Bed (feat. Glamboy P) *****

I marts måned var duoen Lynx & Pico nomineret til prisen for “Årets Danske Remix” til Danish DeeJay Awards for deres single “What Is Love“, som var et remix af Haddaways udødelige klassiker af samme navn. De vandt den ikke, men nomineringen har givet den før relativt ukendte duo respekt, og opmærksomhed i branchen.

Nu er de så klar med deres første selvproduceret og selvopbygget single siden DDJA, med mod på at lære hele Danmark deres navn. Nummeret hedder “Rockin Your Bed” og har sangeren Glamboy P med til at tage sig af den vokalske del.

Glamboy P er for rigtig mange ukendte, og her på Poplish må vi også indrømme, at navnet aldrig har været noget som vi har nikket genkendende til. Men han er stille og roligt begyndt at opbygge et navn i klubmiljøet i hovedstaden. Og med den vokal han ligger på dette nummer, så kan han helt sikkert også blive kendt alle andre steder rundt i Danmark.

Han har en af de lysere mandlige stemmer, men ikke desto mindre så lyder det rigtig godt, og det giver den i forvejen virkelig fede instrumental en tredje dimension og fuldender helhedsoplevelsen.

Instrumentalen er ikke overraskende lavet af Jesper Lyngstrup (Lynx) og Mads Pico. To DJs som på denne single i den grad viser hvordan en instrumental til et track som kan rykke en hver klub og fest rundt skal leveres. Den har de hårde elementer det meste af tiden, men når Glamboy P leverer sine to omkvæd, bliver der skruet lidt ned for aggressiviteten, men med det samme det simple omkvæd “I’m rocking your bed right on the dancefloor” nærmer sig, bliver der igen skruet op for tempoet samt beatet.

Et rigtig godt nummer hvor det eneste negative er, at omkvædet går rigtig meget igen, og det til sidst kan blive lidt for ensformet på den front. Men alligevel er det et nummer som tidligere nævnt, helt sikkert nok skal blive et hit. Især i nattelivet hvor det er meget velegnet til at sparke en fest i gang.

Rockin Your Bed har release via pladeselskabet Digital Movement Records mandag den 1. juli hvor det bliver tilgængeligt på alle digitale platforme.

Cover ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk