Ne-Yo & Cher Lloyd – It's All Good ******

De har begge to stor succes i poppens og R&B genrens verden, og nu har de valgt at lave et nummer sammen. Cher Lloyd, den kvindelige sangerinde som tog hele verdenen med storm, da hun deltog i den britiske udgave af X-Factor, og i 2011 udgav sit debutalbum “Stick + Stones“.
Og så er der Ne-Yo, som nok ikke behøver den helt store præsentation. Han har solgt utallige plader og lavet hits som “Closer“, “Miss Independent” og senest “Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)”.

Deres fælles nummer hedder “It’s All Good“, og indeholder det bedste af de to. Ne-Yos verdenskendte karakteristiske stemme som er letgenkendelig som fås. Men han viser også eksempler på hvor godt denne udefinerbare stemme kan lyde, når den er bedst.
Og Cher Lloyd der viser hvilket et enormt talent hun besidder.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget” og “Der er lys for enden af tunnelen“. Det er to ordsprog, som i høj grad afspejler meningen og budskabet med denne sang. Selv om det hele ser svært og hårdt ud, så betaler det sig i sidste ende på enten den ene eller anden måde.

Ne-Yo starter sangen med et utrolig godt vers som får dig til at vippe med benet såvel som resten af kroppen. Herefter kommer man ind i omkvædet hvor de to pragtfulde stemmer for alvor kollidere og supplerer hinanden på smukkeste vis.
Derefter har kommer så den blot 19-årige Cher Lloyd til orde. Og chancen for at synge “op imod” en af de største R&B stjerner, lader hun ikke glide fra sig. Hun gør det nemlig fortrinligt.

It’s All Good” er et nummer med masser af meningen, og endda en mening som de fleste mennesker kan relatere til og tage til sig. Men de to sangere har ikke blot skrevet en god tekst, de udfører også den vokalske del på bedste manér. Der sættes utrolig mange superlativer på dette nummer, men i realiteten er det nummer som skal høres, og ikke læses.

It's All Good ***** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk