#Hype – 10 Shots (feat. Rasmus Thude) *****

Sidst vi var inde på dem her hos Poplish, var vi svært begejstret over de tre københavnske rappere. Og nu er de på ny klar med et nyt udspil. Og endnu en gang kan vi ikke få armene ned over deres musik.

De er signet på Instant Major, og går under navnet #Hype. Hvis det navn endnu ikke siger dig noget, så burde det næsten ikke være muligt efter du har hørt deres nye single “10 Shots“.

Nummeret handler, som titlen indbyder til, om at drikke og hvor meget de tre drenge gør netop dette. Hvordan pengene bliver brugt på alkohol i stedet for husleje og lignende. Og det der med at gå hjem, det er ikke en mulighed når man først er i byen.

Som der står i overskriften, så har de hevet deres kollega fra Instant Major, Rasmus Thude, med på nummeret. Og når man har ham med, så ved man hvad man får. En solid lys popstemme der fanger ens opmærksomhed nærmest i det sekund han åbner munden. For hans stemme er ikke til at tage fejl af.
Han ligger et solidt sidste vers på nummeret, og afslutter det rigtig godt.

Men de tre #Hype drenge skal bestemt også have deres velfortjente credit for præstationen på “10 Shots“. For hvor man inden man tænder for nummeret muligvis kan tænke; “Åh nej, endnu en flok der vil fortælle hvor gode de er i byen. Det ligner vel alt det andet?“. Så kommer man til at æde sine ord i sig igen 3:30 minut senere.

Det her er en party-banger, som for det første har et rigtig lækkert beat, og samtidig (som tidligere nævnt) har nogle gode vokaler med sig. Det hele selv produceret og -skrevet, hvilket er imponerende med et så godt nummer. Det er et nummer som egner sig til fester, men i lige så høj grad til en almen dansk sommerdag.
De har allerede varslet, at der udkommer et album senere på året, og det ser vi med to 5 stjernede anmeldelser helt sikkert frem til.

563523_403726163048049_1177808698_n   ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.