Michael Zeek: Derfor skal I høre min nye single

I anledning af udsendelsen af hans nyeste single “Sætte Pris På” som scorede hele 5 ud af 6 stjerner her på Poplish (læs hele anmeldelsen her: https://www.poplish.dk/?p=2458), har vi haft os en lille snak med Esbjergenseren Michael Zeek.

Du har siden din deltagelse i x-factor skaffet dig selv en karriere, og har udgivet en del singler (især på Youtube). Er det her den, efter din mening, bedste single du har udgivet?
Oh no.. kan man undgå xfactor? Er ved at gøre alt for at få min audition ned fra youtube PT.
Jeg har skrevet massevis af sange men ikke fået udgivet andre end “Hele Natten“, som blot var et forsøg på at skabe lidt opmærksomhed hos de unge. Jeg synes ikke nummeret er det bedste jeg har skrevet, de ligger stadig og venter

“Sætte Pris På” intet mindre end stråler jo af sommer. Var det varme himmelstrøg og godt vejr du havde i tankerne under tilblivelsen af nummeret?
Ja, det var vigtigt jeg havde sommer i hovedet imens jeg indspillede den, for at folk kunne høre at jeg nærmest stod med et lille smil på. Produceren, Kristian Martinsen var god til at minde mig om det.

Hvis du skal beskrive nummeret med 3 ord. Hvad skal det så være?
3 ord..: Livsglæde, taknemmelighed og sommer.

Der udkommer i disse dage utallige singler fra diverse kunstnere i ind- og udland. Hvorfor skal folk lige netop købe dette nummer?
Jeg synes folk skal lytte til netop det her nummer fordi at hvis man virkelig tager budskabet ind og begynder at ændre sit livssyn fra at fokusere på alt det man mangler eller der kunne være bedre, og flytte fokus væk fra bekymringer i fremtiden eller problemer i fortiden, til at se alt det man har lige nu som man skal være glad og taknemmelig for og – “sætte pris på”, så vil denne her sang kunne fungere som en øjenåbner eller et skridt hen imod en gladere tilværelse. Det er mit ønske i hvert fald at inspirere folk til.

Kan vi forvente os mere af dig i den kommende fremtid?
Musik er det jeg brænder allermest for, så det her er forhåbentligt kun første skridt i min karriere.

Vi siger mange tak til Michael Zeek og ønsker ham held og lykke med “Sætte Pris På” og ikke mindst, med fremtidens kommende projekter. Og så glæder vi os til, at hører meget mere fra den talentfulde sanger.

Michael Zeek