Michael Zeek – Sætte Pris På *****

Kan du huske Nik & Jay fanen Michael fra DR succesen X-Faktor som i 2010 henrykte det daværende dommerpanel bestående af Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl?

Han har netop udgivet sit nye (kan vi godt garantere) sommerhit, som bærer titlen “Sætte Pris På“. Et stille og roligt nummer som dog alligevel kan sætte kroppen, glæden og solen i gang.

At Michael Zeek har en fantastisk god stemme, er ikke nogen hemmelighed. Den er karismatisk, lys og naturlig. Han anstrenger sig ikke og på den måde ødelægger den.
Den er simpelthen bare ren og får dine øregange til at flyde hen i en form for symbiose med musikken der strømmer mod dem.

Sætte Pris På” har en akustisk melodi hvor der ingen form for elektroniske “hjælpemidler” indgår. Stille og rolige instrumenter som en guitar og et par maracas er noget af det som i løbet af sangen får dig i ægte sommerstemning.

Teksten fortæller også at sommeren er den tid på året, som i aller højeste skal nydes. Der sker mange fede ting i det varme vejr og der skal ikke være stress på hele tiden. Man skal bare sætte pris på tilværelsen, og nyde de gode tider. Da vi spurgte Michael om, hvorvidt han havde en varm sommerdag i tankerne under indspilningen af sangen svarede han da også: “Ja, det var vigtigt jeg havde sommer i hovedet imens jeg indspillede den, for at folk kunne høre at jeg nærmest stod med et lille smil på. produceren, Kristian Martinsen var god til at minde mig om det.

Michael Zeek er én af de kunstnere hvis karriere i den grad er gået i den rigtige retning efter deltagelse i X-Factor. Og hvis han kan forsætte dette niveau, ja så kan Esbjergenseren nå rigtig langt.

Sætte Pris På udkommer på iTunes, Spotify osv. torsdag den 20. juni men kan allerede nu høres på Youtube

Sætte Pris På ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk