Sommerens kamp: Kampen om Hip-Hop tronen

De to venner Kanye West og Jay-Z som sidste år udgav albummet “Watch The Throne” som har vundet utallige priser, er denne sommer begge klar med hver deres solo album.

Dermed bliver der med sikkerhed stor kamp om at ligge øverst på blandt andet iTunes’ “Hip-Hop/Rap Top 40” liste. Kanye West har i dag udsendt albummet “Yeezus” (læs anmeldelsen her: https://www.poplish.dk/?p=2408), og Jay-Z har netop offentliggjort, at hans nye album “Magna Carta Holy Grail” (se en masse om albummet her: http://www.magnacartaholygrail.com/) bliver udgivet allerede den 4. juli.

På “Yeezus” har Kanye West kunstnere som Frank Ocean, Daft Punk og Chief Keef med, og ud fra ovenstående video, kan man gætte sig til, at Jay-Z i hvert fald har teamet op med i hvert fald Timbaland og Pharell Williams.

Så det bliver intet mindre end nervepirrende spændene og se hvem af de to internationale superstar rappere der render med tronen og hvem der må så op på den. Linjerne er i hvert fald lagt, og nu kan man ikke andet, end at vente i spænding på hvad Jay-Z ender med at udgive. Kanye West har med “Yeezus” i hvert fald lagt overlæggeren højt.

Jay-Z-Kanye-West-Elliot-Lipp