Steve Angello og Wayne & Woods udsender ny interaktiv video

Har du altid drømt om at være hovedpersonen i en international musikvideo til et nummer produceret af én af verdens bedste inde for sit felt? Så har du nu chancen! Eller i hvert fald på en måde.

Det tidligere Swedish House Mafia medlem, Steve Angello, har nemlig i samarbejde med Wayne & Woods som han netop har udsendt nyt track med som bærer titlen “I/O“. Et utrolig lækkert instrumental nummer der i den grad sparke en fest i gang. Og det er lige netop også det musikvideoen går ud på.

Du får i den interaktive musikvideo muligheden for at “Choose your own adventure“, hvor du først får valget om hvorvidt du vil samle en tilfældig hitchhiker op eller ej. Manden der spørger om et lift er selvfølgelig ingen ringere end Steve Angello selv, og derfra kan det da kun gå galt. Eller kan det?

Tjek musikvideoen her: http://www.mionights.com/#video/you og find svaret.

Her på Poplish synes vi i hvert fald at det er en utrolig kreativ og fed måde at lave en musikvideo, til et samtidig fantastisk nummer.