PULS siger stop, og går i opløsning!

De har fået næsten samtlige danskere der inde for de seneste 3 år har besøgt en dansk natklub til at danse. De har smeltet utallige teenagepige hjerter og lavet hit på hit. Men nu er det slut!
Den succesfulde trio der har stået bag hits som “Dope“, “Platin“, “Ild I Mit Liv” og senest “Mine Øjne“, bestående af Micky Skeel, Niel Baarsby og Jacob Simonsen valgt at sige stop, og søge nyde udfordringer inde for musikkens verden. Men vel og mærke i hver sin retning.

Det hele startede med smash-hittet “Superstar” der tilbage i 2010, der blev forløber til mere end 13 millioner views på Youtube og utallige afspilninger på diverse streaming tjenester.

Gnisten var væk til sidst, og så er det på tide at stoppe“, sådan siger DJ Jacob Simonsen der har stået lidt i skyggen udadtil i gruppen, men er manden bag de mange instrumentaler og beats på PULS‘ tracks, om den forestående opløsning. Men han fastslår at de alle tre dog vil være at finde i musikbranchen fremover.

292 Niel (2. t.v), Micky (midten) og Jacob (1. t.h) under dette års Danish DeeJay Awards

De lover dog også, at de mange danskere der har glædet sig til at opleve dem live henover sommeren ikke bliver skuffet. De vil afslutte med et brag inden det hele slutter.

Dermed blev det første PULS album “1” også det sidste for trioen, som vi vil glæde os til, at hører mere til når de engang har fundet deres fremtidige ståsted i musikbranchen.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.