PULS siger stop, og går i opløsning!

De har fået næsten samtlige danskere der inde for de seneste 3 år har besøgt en dansk natklub til at danse. De har smeltet utallige teenagepige hjerter og lavet hit på hit. Men nu er det slut!
Den succesfulde trio der har stået bag hits som “Dope“, “Platin“, “Ild I Mit Liv” og senest “Mine Øjne“, bestående af Micky Skeel, Niel Baarsby og Jacob Simonsen valgt at sige stop, og søge nyde udfordringer inde for musikkens verden. Men vel og mærke i hver sin retning.

Det hele startede med smash-hittet “Superstar” der tilbage i 2010, der blev forløber til mere end 13 millioner views på Youtube og utallige afspilninger på diverse streaming tjenester.

Gnisten var væk til sidst, og så er det på tide at stoppe“, sådan siger DJ Jacob Simonsen der har stået lidt i skyggen udadtil i gruppen, men er manden bag de mange instrumentaler og beats på PULS‘ tracks, om den forestående opløsning. Men han fastslår at de alle tre dog vil være at finde i musikbranchen fremover.

292 Niel (2. t.v), Micky (midten) og Jacob (1. t.h) under dette års Danish DeeJay Awards

De lover dog også, at de mange danskere der har glædet sig til at opleve dem live henover sommeren ikke bliver skuffet. De vil afslutte med et brag inden det hele slutter.

Dermed blev det første PULS album “1” også det sidste for trioen, som vi vil glæde os til, at hører mere til når de engang har fundet deres fremtidige ståsted i musikbranchen.