Niarn – Pænt Grim ******

Niarn er tilbage! Det er lige knap fire år siden, at Niels Roos sidst udsendte mere end bare en single i eget navn. Sølle to featurings og én single er det nemlig blevet til siden han i 2009 udgav albummet “Rød Aalborg“.

Men nu er han på ny klar til, at give de hungrende danske Hip-Hop/Rap fans noget, at lytte til. Den mission skal helt sikkert nok lykkes med nummeret “Pænt Grim“.

Personligt er Niarn endnu engang at finde, i sin hjemby, det famøse “Dobbelt A” eller bare Aalborg. Han er kommet tilbage til sin gamle, og “rigtige” stil. Nemlig den tunge Hip-Hop, med det tunge beat og den hårde kompromiløse lyrik.

Men i starten ville han egentlig gerne lave noget i en anden genre; “Jeg lavede alt muligt mærkeligt shit, og kastede mig ud i alt fra Dance, til Pop og Drum N’ Bass, for at opfinde “det nye”. Hele tiden endte jeg dog ud med at vende tilbage til den drengerøvsmusik jeg altid har lavet, fordi det andet simpelthen ikke var mig“.

Det er dog glædeligt og en fryd, at Niarn forsætter i det spor hvor han hører til. Han har haft flere hit singler, og mon ikke også der nok skal komme en enkel eller to af dem på den kommende EP som han forhåbenligt snart udgiver? “Pænt Grim” bliver helt sikkert ikke et nummer der får uendelige mængder af airplay på diverse radiostationer.

Men for dem der elsker Hip-Hop og Rap i den lidt hårdere ende. Så er det et nummer som man helt sikkert kommer til at spille på replay.

Pænt Grim” udkommer mandag den 29. april på iTunes, Spotify osv.

Niarn - P+ªnt Grim (Cover) ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk