Simon Louis – Slowmotion *****

Det tidligere Bring Det På medlem Simon Louis, er klar til at smide sin 3. single ud til det danske folk. De to forrigere singler “Som En Boss” og “Alting Eller Ingenting” var begge helt op i tempo, både instrumentalt og lyrisk.

Slowmotion” foregår i forhold til de to, decideret i netop slowmotion. Men ikke destro mindre, så er det her hans bedste udspil til dato.

Det er et nærmest bouncene beat der er hele vejen igennem nummeret, som bliver bakket op af et op i tempo beat i omkvædet, for igen direkte, at flyde ud i det rolige igen.

Nummeret handler om, hvordan han gerne vil have én bestemt pige og som han selv synger: “Du er én ud af tre millarder tøser på kloden, men jeg ta’r dig“. Det er altså kærlighedsagtigt tema. Men det er langt fra sukkersødt.

Genren er ligesom de forrige udspil Rap, men denne gang har den fået en knivspids pop tilsat. Det gør bestemt ikke nummret dårligere, men den kan på den måde ramme en meget større målgruppe.

Slowmotion” er endnu et rigtig godt udspil fra Simon Louis. Der er planlagt en EP fra hans side, som får release en gang i starten af maj. Og med en single som denne, så kan man ikke andet end at glæde sig til den.

Slowmotionudkommer mandag den 22. april på iTunes, Spotify osv.

Simon Louis - Slowmotion (Cover) ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk