Snavs – 808% *****

Det unge DJ og producer stjerneskud Andreas Holdø, bedre kendt under sit kunstnernavn Snavs er nu klar med sin første EP.

Han har tidligere lavet remix af numre som “Jagter Ikke Penge” af Sukker Lyn, “Alting Eller Ingenting” af Simon Louis og mange flere, samt produceret for undergrunds Hip-Hoppere som f.eks. Sektor.

Men den 28. april er han klar til at udsende sin første EP med titlen “808%“. En EP som bliver en gratis udgivelse, der kan hentes kvit og frit.

Det er en EP med 6 numre, som både er gode, men bestemt også onde.
Gode som i, at det er geniale numre, 5 instrumentale hvor der kun er enkelte samples, og så ét nummer hvor der vokal (som bliver leveret af album aktuelle Sukker Lyn). Onde fordi det virkelig er tunge numre, med et ja, ondt beat som dog alligevel ved nogle af dem, får en til nærmest at i gå i ekstase over hvor fede de er.

Specielt numrene “Anthem” og “18 Karat ” skiller sig ud, som værende to geniale numre.

Anthem” er et af de bedste instrumentale numre der længe er hørt. Den starter i et roligt tempo hvor Snavs bliver nævnt utallige gange på forskellige måder, inden den bryder ud i et elektronisk beat med samplen “check out the technique” som er taget fra Jay-Zs “Threat“. Herefter stiger beatet i tempo jo længere du kommer ind i nummeret. Og ligesom beatet, så stiger ens ekstase over nummeret med samme hast. Nummeret slutter som det starter, med denne her Snavs sample, inden lidt under 5 minutters lækker musik fader ud.

18 Karat” er nummer hvor Sukker Lyn medvirker. Endnu en gang formår Andreas, at lave et utrolig lækkert beat, som man for lyst til at kalde et “typisk Snavs beat”. Det skal dog ikke ses negativt, for det lyder virkelig fedt.
Sukker Lyn formår at få selv den mest simple tekst til at lyde som den mest indviklet lyrik. “Har set så meget elendighed, vil købe mig selv et nyt smil, 18 karat“, noget så simpelt lyder omkvædet dog, men det er også det eneste simple ved dette nummer. For det er vel lavet, og vel produceret.

EP’en som helhed er utrolig gennemført, og den unge Andreas Holdø har en stor fremtid foran sig, hvis han kan formå at holde det niveau som han leverer på “808%“. Og nå ja, fik vi nævnt, at EP’en er gratis?

808%” udkommer 28. april og kan derefter downloades på Snavs’ Facebook, og Soundcloud side.

Trackliste:
01. Drop It Low
02. 18 Karat (feat. Sukker Lyn)
03. Oh My G#&!
04. Money Theme (feat. Don Midass)
05. Anthem
06. Gang$sta

483248_634321629917338_913908840_n ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk