Clemens – Har Du Noget At Sige*****

Sidst vi hørte noget fra ham, blev han udskældt for, at være for blødsødende og poppet. Men nu er Clemens klar til på traditionel Hip-Hop vis, igen at spille Danmark op til dans i “den gamle” Clemens‘ version.

Det er Clemens som er i den tunge ende af skalen, hvor det er et tungt og mørkt beat der brøler ud af højtalerne, mens han i et langsomt tempo, rapper sig igennem de to vers som nummeret indeholder.

Ligesom ved seneste single “Tog Det Som En Mand” så er der en sangerinde med på omkvædet. Et omkvæd der i kontrast til versene, altså har hendes lyse og bløde stemme, sammen med utallige fløjt, som virkelig giver et fedt flow og rytme.

Nummeret handler om de drenge som ikke tør sige noget til en pige, selvom de udtrykker, at de finder pigen attraktiv. Men dem er Clemens selvfølgelig ikke en del af.

Det eneste der gør, at dette nummer ikke opnår de famøse 6 stjerner er, at der midt i nummeret kommer et stykke hvor det lyder som om at en ædelagt trompet prøver på, at ødelægge det hele. Hvis man lige kunne cutte det væk, ja så havde det været et nærmest fænomenalt nummer.

Har Du Noget At Sige” udkommer som en foreløber til Clemens‘ kommende EP som udkommer 29. april. Første EP ud af 4 som der skal udsendes inde for to år. Og dette nummer giver i hvert fald håb om, at det er den gode “gamle” Clemens der er tilbage i hans rette element.

Har Du Noget At Sige” udkommer mandag den 15. april på iTunes, Spotify osv.

Clemens - artwork***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk