Will.I.Am – Fall Down (feat. Miley Cyrus) *****

Sidste single forud for det kommende album “#Willpower“, var med Justin Bieber som featuring. Og nu har Black Eyed Peas stjernen Will.I.Am endnu engang trukket en (tidligere) barnestjernen med på et nummer. Denne gang i skikkelse af sangerinden Miley Cyrus.

#ThatPower” som seneste single hed, var et nærmest pop-/dupstep agtigt nummer. Så er “Fall Down” er derimod en mere lys, og hurtig sang som er spræng fyldt med liv.

Det er utrolig fedt nummer de første 4 minutter, hvorefter den falder fuldstændig det sidste minut. Det ender over i klaver musik, med en Will.I.Am stemme der ved hjælp fra en computer bliver fuldstændig ødelagt.

Det er ingen hemmelighed, at de begge to har hver deres gode stemme, som ren faktisk har en utrolig fed kontrast til hinanden. Hvor William Adams har en meget karakteristisk udefinerbar stemme, så har en Miley Cyrus med hendes lyse sydstats accent, også en nærmest fejlfri vokal. Så længe hun bruger den rigtigt! Og det må man i den grad sige hun gør på dette nummer. Sammen med det meget diskoteks venlige beat, hvor der samtidig er en lalleglad fløjten igennem det første vers, for derefter at blive en tand hårdere i de sidste vers. Så er det et fejlfrit nummer, hvis man altså lige ser bort fra det sidste minuts tid.

Fall Down” er et nummer som er den fjerde single fra “#Willpower” albummet der allerede udkommer på fredag, og som sammen med de forrige singler (“This Is Love“, “Scream & Shout” og “#ThatPower“) virkelig giver håb om et sublimt album fra den garvede amerikanske musikker.

Fall Down” udkom tirsdag den 16. april som single i USA, England og Canada, men kommer først i Danmark sammen med albummet #Willpower” der udkommer fredag den 19. april og nogle lande først 22. april

Fall Down (feat. Miley Cyrus) - Single 2 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk