Will.I.Am – Fall Down (feat. Miley Cyrus) *****

Sidste single forud for det kommende album “#Willpower“, var med Justin Bieber som featuring. Og nu har Black Eyed Peas stjernen Will.I.Am endnu engang trukket en (tidligere) barnestjernen med på et nummer. Denne gang i skikkelse af sangerinden Miley Cyrus.

#ThatPower” som seneste single hed, var et nærmest pop-/dupstep agtigt nummer. Så er “Fall Down” er derimod en mere lys, og hurtig sang som er spræng fyldt med liv.

Det er utrolig fedt nummer de første 4 minutter, hvorefter den falder fuldstændig det sidste minut. Det ender over i klaver musik, med en Will.I.Am stemme der ved hjælp fra en computer bliver fuldstændig ødelagt.

Det er ingen hemmelighed, at de begge to har hver deres gode stemme, som ren faktisk har en utrolig fed kontrast til hinanden. Hvor William Adams har en meget karakteristisk udefinerbar stemme, så har en Miley Cyrus med hendes lyse sydstats accent, også en nærmest fejlfri vokal. Så længe hun bruger den rigtigt! Og det må man i den grad sige hun gør på dette nummer. Sammen med det meget diskoteks venlige beat, hvor der samtidig er en lalleglad fløjten igennem det første vers, for derefter at blive en tand hårdere i de sidste vers. Så er det et fejlfrit nummer, hvis man altså lige ser bort fra det sidste minuts tid.

Fall Down” er et nummer som er den fjerde single fra “#Willpower” albummet der allerede udkommer på fredag, og som sammen med de forrige singler (“This Is Love“, “Scream & Shout” og “#ThatPower“) virkelig giver håb om et sublimt album fra den garvede amerikanske musikker.

Fall Down” udkom tirsdag den 16. april som single i USA, England og Canada, men kommer først i Danmark sammen med albummet #Willpower” der udkommer fredag den 19. april og nogle lande først 22. april

Fall Down (feat. Miley Cyrus) - Single 2 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.