DJ Chriz – Boomerang (feat. Danielle Senior) *****

Til dagligt er han radiovært på The Voice Radio, men når han ikke lige levere god musik som han selv vælger til dig. Så laver han selv sin egen gode musik. Sidste gang han smed en single på gaden, fik han et kæmpe hit med nummeret “Lighters Up” med Joey Moe og Jinks (bedre kendt som Ankerstjerne) på vokalen.

Denne gang hedder nummeret “Boomerang” og har den britisk fødte sangerinde Danielle Senior med som featuring. Hun er ikke specielt kendt her i Danmark, men hendes stemme fejler bestemt ikke noget. Den er lys, og man bliver ikke træt af den i løbet af nummeret. Men desværre bliver der sagt “Li-li-li-li-li-li-life” for mange gange i løbet af sangen, hvilket dog bliver stressende i sidste ende.

Skal vi vende os mod manden som står bag hele nummeret, og som har produceret instrumentalen, så bør man næsten give ham en klapsalve! Han har fået lavet en utrolig lækker opbygning, som stiller og roligt hele vejen igennem bygger op mod det ultimative drop hvor det ender ovre i en blød form for Dubstep lignende toner efter sidste omkvæd.

Teksten er enkel, hvilket gør den meget nem, at synge med på selv i en fordrukken tilstand. Men mon ikke også, at nummeret er udtænkt til dansegulvet overalt i landet? Den vil i hvert fald uden tvivl kunne sætte en hver fest i gang.

Boomerang” er et nummer, som uden tvivl er klar til, at tage kampen op mod DJ Chriz’ sidste udspil om, at blive et nummer med masser af airplay, og høje placeringer på diverse hitlister.

Chriz feat. Danielle Senior - Boomerang (Cover) ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.