Rasmus Nielsen – Falkeblik ****

Den tidligere X-Faktor deltager Rasmus Nielsen har netop udsendt sin anden single.

Siden han i 2011 deltog i TV-succesen på DR1, er det kun blevet til én enkel single. Men her to år efter sidste udspil, er han klar til at (prøve) indtage landet på ny, i form af nummeret “Falkeblik“.

Der har dog ikke været helt stille på musikfronten. Han har nemlig både medvirket som featuring på et nummer fra henholdsvis KNA Connected og den kvindelige rapper Angela.

Men muligheden for i hvert fald at blive spillet på diverse clubber og diskoteker, er helt klart tilstede i nummeret. For det er en sang (der som så mange andre), har et computerproduceret beat som på alle mulige måder er dansevenligt.

Siden deltagelsen i X-Faktor er Rasmus bestemt også blevet bedre i forhold til første singlen “Hør Mig Nu“. Det er nu en moden og trænet sangstemme man får at hører. Produceren skal dog også have et klap på skulderen. For han/hun har fået produceret et utrolig fedt beat, som i broen laver en fed omvæltning i forhold til resten af nummeret.

Rasmus føler da også selv, at han kan mærke, at han er blevet bedre siden han deltog i X-Faktor: “Jeg mærker helt klart en forskel. Det er alligevel også 2 år siden efterhånden. Min musiske kunnen, forståelse og smag har udviklet sig meget i løbet af de år syntes jeg.

Dette bliver helt sikkert ikke det sidste vi hører til Rasmus Nielsen, men lige dette nummer behøver det næste ikke at ligne. For det hele er ligesom set og hørt før. Dog er det et udemærket nummer, som lige mangler det sidste. Da vi spurgte ham om, hvorvidt det kan blive hans gennembrud havde han følgende at sige: “Ja det gør jeg helt bestemt. Håber dette bliver gennembruddet.

 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk