Newtunes – Your Lies (Feat. Rosa Skotte) ****

De tre københavnske producertalenter, som i 2012 vandt en konkurrence, som gav dem æren af at skulle producere et track til Ida Corrs nyeste album. Er nu ude med første single i eget navn. Trioen har navngivet sig selv Newtunes, og deres kommende single bærer titlen “Your Lies“.

Her har de tre talentfulde knægte, fået produceret et fedt beat, som dog bliver lidt rodet. Det lyder godt det meste af tiden, men pludselig kommer det over i afskygninger som ikke rigtig passer til resten af det. Her skinner faktummet, at de stadig er forholdsvis uprøvet igennem.

Nummeret gæstes på vokalen, af den tidligere “Voice – Danmarks Største Stemme” deltager Rosa Skotte. Og den unge talentfulde sangerinde giver nummeret karat, og leverer en rigtig god præstation. Men alligevel kan man ikke lade vær med at bide mærke i, at de samme ting bliver gentaget utrolig mange gange.

Hør et preview af nummeret her: http://api.soundcloud.com/tracks/80044228

Men samlet set er det her et nummer, som godt kan gå hen, og blive et godt springbræt for både Newtunes‘ og Rosa Skottes karrierer. Begge parter viser i hvert fald nogle rigtig positive takter i det de leverer på dette nummer.

Your Lies udkommer den 4. marts på iTunes, Spotify og lignende

 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk