Nabiha – Ask Yourself ******

Den succes-, talentfulde og velkendte sangerinde Nabiha, er netop gået platin med sin seneste single “Mind The Gap” da den har opnået hele 1,8 million streams. Og hvordan følger man så op sådan en succes?

Det har hun muligvis netop givet et svar, i form af at hun lige har udgivet singlen “Ask Yourself”. Og hvilken sang (!!!). Man kunne vidst ikke være i tvivl om at Nabiha ved hvordan man laver et hit (hun har tidligere stået bag “Deep Sleep“, “Never Played The Bass” og “The Enemy“). Men denne gang har hun alligevel overgået sig selv.

Med “Ask Yourself” som også er en foreløber til hendes kommende album, har hun lavet et popnummer i topklasse. En lækker melodi hvor lyden af en akustisk guitar trumfer igennem og fanger ens opmærksomhed. En meningsfuld tekst, som fortæller at man ikke altid skal give sig selv skylden for en fejl. Og så er der jo selvfølgelig Nabihas vidunderlige stemme, som kan få enhver til at flyde hen i en sindstilstand, hvor man bliver opslugt i musikkens univers.

Med dette vidunderlige nummer, sætter Nabiha bestemt ikke en dæmper på spændingen til, at det kommende album udkommer.

 ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk