Nik & Jay – Clappin ******

Mens vi i Danmark kan gå, og vente på at det bliver vores tur til at få fingrene i Nik & Jays kommende single “Clappin” (som netop er blevet udgivet i Norge). Så har de to nu engelsk syngende/rappende drengerøve lagt den nye video til nummeret op til Youtube. Hvilket giver os danske musikelskere muligheden for at hører nummeret fra de danske drenge.

Og hvor man ved de seneste singler “Live 4 Today” og “United (ft. Lisa Rowe)” har savnet de gode gamle dage, hvor Niklas og Jannick sang om kvinder, penge, fame og hvad drengerøvs livstilen nu ellers indeholde. Så må man i den grad sige at de tager revanche på det nye

De har som altid et fænomenalt flow, og deres teskter kan fange en hver. Men det feed beat som nummeret her har, det kræver bestemt også ros. For det er virkelig fedt og river dig med, ind i nummeret som med garanti kommer til at ramme de danske radioer og dansegulve når det altså udgives i DK.

Clappin’ on that ass, clappin’ on that ass“, sådan lyder noget af teksten i sangen, og lige meget hvordan man vender og drejer sangen. Så kan man trods den noget drenget tekst, synge med om man er mand, kvinde, ung eller gammel.

Video er man selvfølgelig også lige nød til at give et par ord med på vejen. Og også her kan man kun komme med positive sætninger. For den har en klipning der gør den til en oplevelse i sig selv.

Fedt nummer fra de garvede herrer som i den grad er tilbage i den gamle stil, og det holder 100%.

****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk