Danish Deejay Awards 2013

Ved du ikke hvad du skal lave i din påskeferie, eller trænger du til en brag af en fest, eller måske hungre du efter en koncert?

Hvorfor så ikke kombinere de to sidst nævnte ting, og samtidig have noget at lave? I så fald vil vi varmt anbefale dig til at tage til dette års udgave af Danish Deejay Award, som traditionen tro afholdes påskesøndag, som i år falder d. 31. marts.

Showet afholdes i Ballerup Super Arena, som fornyligt har afholdt “Seks-dagsløbet” i banecykling. Og showet som sidste år var spækket med store navne fra både ind- og udland som f.eks. Suspekt, Lucy Love og den franske super DJ Martin Solveig. Er igen (det skal dog nævnes alle navne ikke er offentliggjorte endnu) i år klar til at servere en palet spækket til renden med god musik.

Klumben, Raske Penge, Kidd, DJ Static, Yepha, Alexander Brown og Svenstrup & Vendelboe. Det er nogle af de navne online casino som man kan opleve live på scenen til dette storartet show. Og de to sidst nævnte, Alexander Brown og Svenstrup & Vendelboe, er sammen med Rune RK og Noir, dem som er nomineret til flest priser. Hele 4 priser det lykkes dem at blive nomineret i.

Sidste år var det Thomas Warberg, som er kendt fra satire-programmet “Live Fra Bremen“, som skulle holde styr på løjerne og sørge for at intet gik galt.
Men i år er det “Champen” som han kalder sig selv, der har overtaget værtsrollen. Der er selvfølgelig tale om ingen ringere end den garvede komiker Uffe Holm. Og efter flere succesfulde one-mand shows landet over, kan der ikke være tvivl om at det ikke kommer til at se gå stille for sig.

Så forkel dig, en ven/veninde, eller en du holder af, ved at give en billet til et garanteret underholdene, og musikfyldt aften i Ballerup Super Arena.

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.