Astrid – Du Slog Mig Ihjel *****

Den unge og utrolig talentfulde sangfugl fra Århus kendt som Astrid, er klar til snart at smide sin 2. single på gaden.

Efter første singlen “Er Der Nogen?” som i den grad har været spillet på nok samtlige radiostationer i Danmark og ikke mindst til fester i både det private og på diskoteker. Er det en veloplagt, og en sangerinde som man skulle tro havde været i branchen i 10-15 år man får at hører på dette track.

Astrid har en utrolig sangstemme, som når man hører hende synge, får selv de mindste hår i nakken til at rejse sig. Og når man parer det med det lækre beat som pryder nummeret. Ja så er det altså en seriøs klubbasker med hit-potentiale som du sidder tilbage med. Men mon ikke også der kommer en bunke af remix, som nok skal give den et nyt liv?

Men remix’ er faktisk ikke nødvendigt. For nummeret som bærer titlen “Du Slog Mig Ihjel” kunne næsten ikke være meget bedre end det i forvejen er. Når man siger næsten, så er det fordi at man i hvert fald på ingen måde kan være i tvivl om hvad sangens titel er. Sætningen “du slog mig ihjel” bliver sagt omkring 20-30 gange i løbet af sangen. Hvilket er lige en smule mere end hvad godt er.

Der er dog samtidig heller ingen tvivl om at Astrid har en stor karriere foran sig hvis du kan forsætte med at udnytte det kæmpe potentiale som man med dette nummer ikke kan være i tvivl om at hun har.

Du Slog Mig Ihjeludkommer via pladeselskabet U&I på iTunes, Spotify o.l. den 18. februar.

 ***** (5/6 stjerner)

Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk