Jon Nørgaard klar med ny kommende single

Den tidligere vinder af Popstars, og manden der har udgivet hits som “Dine Øjne” og “Right Here Next To You” er klar til at smide ny single på gaden den 15. februar. Det sker på hans pladeselskab U&!.

Jon Nørgaard som også tidligere har lavet hits med med både Kato og Clemens, som “Turn The Lights Off” og “Champion pt.1 & 2“, udsender singlen “Bomber & Bomber” som helt sikkert nok skal komme til at skabe en fest på de danske diskoteker og radioer.

Om sangen har Jon dog selv følgende at sige: Singlen er ikke målrettet til diskotekerne og faktisk heller ikke rigtigt til radioerne. Det er et ego projekt, jeg laver for min helt egen skyld. Det er mange år siden jeg stoppede med at spekulere i om nogle spiller mine sange. Men derfor er det selvfølgelig altid rart når de gør det og hvis folk synes om det.

Jon er klar til at smide en bombe over Danmark, og I bør alle sidde klar på iTunes, Spotify eller lignende når den altså den 15. februar rammer The Worldwide Web!

Jon Nørgaard – Bomber & Bomber er ude d. 15 februar