Beyoncé med et fantastisk "Half-Time Show"

Den 47. udgave af sæsonfinalen i amerikansk fodbold “Super Bowl XLVII”, løber netop nu med af stablen i “Super Dome” i New Orleans i USA. Og verdens største én dags sportsbegivenhed, som har ca. 1 milliard seere. Er i den grad også kendt for et altid helt i gennem fantastisk “Halvegs Show”. Tidligere har kunstnere som Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen, Prince og mange flere store navne optrådt i det cirka 30 minutter lange show.

I år var det så Beyoncé Knowles’ tur til at optræde til den kæmpe begivenhed som Super Bowl er i hele verdenen. Og som altid var det et veludført show, som i den grad kunne få alle tv-seere og i ser tilskuere i “The Dome”, til at måbe. Beyoncé kom ind på stadion til ild, fyrværkeri og et vildt lysshow.

Beyoncé som den sidste uges tid, nok har været den mest omtalte sangerinde i USA, pga. den skandale hun i amerikaneres øjne lavede ved at synge playback til præsident Obamas indsættelse. Leverede et show i verdensklasse.

Da de mange tusinde tilskuere blev lukket ind i “Super Dome” blev alle udstyret med en plastik ring med lys i. Den skulle de bruge under en af hendes allerstørste hits. Nemlig “Single Ladies (Put A Ring On It)”. Og er du gal hvor så det fantastisk ud. Fansene af de to finale hold (som har betalt utrolig store summer for at opleve begivenheden på stadion) fik sig i hvert fald en kæmpe oplevelse.

De virtuelle aspekter, blandet med en Beyoncé som sang alt andet end playback gav både tilskuere og tv-seerne verden over noget at danse til.

Som en bonus kan vi fortælle at den billigste billet til at opleve Super Bowl koster lige knap 2.500 kroner!

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.