Klumben & Raske Penge – Missionen *****

Danmarks to ubestridte konger af dansk Dancehall, Klumben & Raske Penge er klar med ny single. De to christianitter som ren faktisk er to individuelle kunstnere, arbejder forsat tæt sammen, og det giver som regel pote for dem.

Efter hittet “Faxe Kondi” og en nu veloverstået tour i fællesskab sammen med livebandet 80’erne. Har de nu smidt singlen “Missionen” på gaden.

Og de to stadig fremad stormende musikere forsætter stilen med at lave fængene, og dansevenlig musik som man sagtens kan synge med på. Og som de plejer så er den en utrolig fed tekst som ikke indeholder ord som nærmest kvæler en når man prøver at synge med.

De supplere også hinanden helt fantastisk i sangen. De tager et vers hver af gangen, hvorefter de fuldstændig gennemført har lavet et omkvæd hvor de færdiggøre hinandens sætninger.

Så længe vi er sammen du og jeg, så er det lige meget hvad de andre siger. Hvis vi vil, ja så gør vi det bare.” sådan lyder sangens intro og det er et par sætninger der går igen i sangen. Og man må sige at det er en sætning som Raske Penge & Klumben kan forholde sig til. For lige meget hvor meget folk har røstet på hovedet af dem, ja så har de to Cheff Records artister da bare lavet et hit.

Og det har de også gjort her. Der går ikke længe før vi hører dette utrolig fede Dancehall track i radioen. Det beviser endnu en gang at de to herre både kan få succes alene, og sammen.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.