Klumben & Raske Penge – Missionen *****

Danmarks to ubestridte konger af dansk Dancehall, Klumben & Raske Penge er klar med ny single. De to christianitter som ren faktisk er to individuelle kunstnere, arbejder forsat tæt sammen, og det giver som regel pote for dem.

Efter hittet “Faxe Kondi” og en nu veloverstået tour i fællesskab sammen med livebandet 80’erne. Har de nu smidt singlen “Missionen” på gaden.

Og de to stadig fremad stormende musikere forsætter stilen med at lave fængene, og dansevenlig musik som man sagtens kan synge med på. Og som de plejer så er den en utrolig fed tekst som ikke indeholder ord som nærmest kvæler en når man prøver at synge med.

De supplere også hinanden helt fantastisk i sangen. De tager et vers hver af gangen, hvorefter de fuldstændig gennemført har lavet et omkvæd hvor de færdiggøre hinandens sætninger.

Så længe vi er sammen du og jeg, så er det lige meget hvad de andre siger. Hvis vi vil, ja så gør vi det bare.” sådan lyder sangens intro og det er et par sætninger der går igen i sangen. Og man må sige at det er en sætning som Raske Penge & Klumben kan forholde sig til. For lige meget hvor meget folk har røstet på hovedet af dem, ja så har de to Cheff Records artister da bare lavet et hit.

Og det har de også gjort her. Der går ikke længe før vi hører dette utrolig fede Dancehall track i radioen. Det beviser endnu en gang at de to herre både kan få succes alene, og sammen.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk