Alexander Brown & Morten Hampenberg – You're A Star (feat. Busta Rhymes & Shonie) ******

Var du en af dem som for et par år siden rockede, og dansede til mega hittet “Det Stikker Helt Af” med Alexander Brown & Morten Hampenberg samt Yepha? Så er der godt nyt på vej. Efter 2 års hårdt arbejde og hårde forhandlinger om rettigheder, så er de to super DJs nu klar med en international udgave af tracket. Og ligesom det var tilfældet med deres seneste engelske fortolkning af en dansk sang “Raise The Roof“, så er det nogle store internationale featurings de to unge mænd har haft at lege med.

Sidste gang var det den skaldede Mr. Worldwide aka. Pitbull, der medvirkede. Denne gang er det en måske endnu større (både status, samt muskel mæssigt) Busta Rhymes der sammen med Shonie tager sig af den vokalske del af nummeret.

Instrumentalen fra “Det Stikker Helt Af” lever i bedste velgående på dette nummer som udkommer mandag d. 4/02. Den er forblevet urørt, og det er altså derfor kun en ny lyrik der pryder nummeret. Men det er jo også en fed instrumental, så hvorfor ændre på den?

Den normalt utrolig hurtige Busta Rhymes har skruet en smule ned for tempo, lader sin stemme falde ned i den dybe ende af skalaen på hans vers. Men det er Busta, og den mand har en uovertruffen evne til at få det til at lyde godt, nærmest lige meget hvad han synger.

Shonie tager sig af resten af sangen, med enkelte undtagelser hvor Busta Rhymes (bl.a. i introen), lige kommer med en strofe eller to. Og den smukke og utrolig talentfulde kvinde gør det fortrineligt. Hendes bløde, lyse røst giver dig en fest i øregangene, og du kan ikke undgå at komme i fest humør.

You’re A Star” som nummeret hedder. Er et fænomenalt track som de to danske herrer har fået produceret. De to scoop af featurings gør deres del af arbejdet genialt, og alt i alt urørligt. Hvis dette track ikke ligger på al verdens hitlister når det på mandag bliver udgivet verden over. Ja så skal der gå et eller andet galt ude i verdenen.

Og ikke nok med bare ét enkel nummer. Så udkommer der på mandag også to remix af nummeret. Det ene af Alexander Brown, som har taget nummeret og givet det en anden dimension. Men bestemt uden at gør det dårligt. Tværtimod.
Samt et remix af Big Rock. Og der vil senere i 2013 komme et hav af internationale remix fra diverse kunstnere.

Men der udkommer mandag også en video på Youtube. Og mon ikke Morten og Alexander har fået sig en på opleveren da den skulle optages? Det er en video som indeholder alt hvad en video skal indeholder for at være fed at se på. Bl.a. vilde dansemoves, og en fed klipning.

Alexander Brown & Morten Hampenberg…. Tillykke, i har skabt et kommende verdenshit!

****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.