Alexander Brown & Morten Hampenberg – You're A Star (feat. Busta Rhymes & Shonie) ******

Var du en af dem som for et par år siden rockede, og dansede til mega hittet “Det Stikker Helt Af” med Alexander Brown & Morten Hampenberg samt Yepha? Så er der godt nyt på vej. Efter 2 års hårdt arbejde og hårde forhandlinger om rettigheder, så er de to super DJs nu klar med en international udgave af tracket. Og ligesom det var tilfældet med deres seneste engelske fortolkning af en dansk sang “Raise The Roof“, så er det nogle store internationale featurings de to unge mænd har haft at lege med.

Sidste gang var det den skaldede Mr. Worldwide aka. Pitbull, der medvirkede. Denne gang er det en måske endnu større (både status, samt muskel mæssigt) Busta Rhymes der sammen med Shonie tager sig af den vokalske del af nummeret.

Instrumentalen fra “Det Stikker Helt Af” lever i bedste velgående på dette nummer som udkommer mandag d. 4/02. Den er forblevet urørt, og det er altså derfor kun en ny lyrik der pryder nummeret. Men det er jo også en fed instrumental, så hvorfor ændre på den?

Den normalt utrolig hurtige Busta Rhymes har skruet en smule ned for tempo, lader sin stemme falde ned i den dybe ende af skalaen på hans vers. Men det er Busta, og den mand har en uovertruffen evne til at få det til at lyde godt, nærmest lige meget hvad han synger.

Shonie tager sig af resten af sangen, med enkelte undtagelser hvor Busta Rhymes (bl.a. i introen), lige kommer med en strofe eller to. Og den smukke og utrolig talentfulde kvinde gør det fortrineligt. Hendes bløde, lyse røst giver dig en fest i øregangene, og du kan ikke undgå at komme i fest humør.

You’re A Star” som nummeret hedder. Er et fænomenalt track som de to danske herrer har fået produceret. De to scoop af featurings gør deres del af arbejdet genialt, og alt i alt urørligt. Hvis dette track ikke ligger på al verdens hitlister når det på mandag bliver udgivet verden over. Ja så skal der gå et eller andet galt ude i verdenen.

Og ikke nok med bare ét enkel nummer. Så udkommer der på mandag også to remix af nummeret. Det ene af Alexander Brown, som har taget nummeret og givet det en anden dimension. Men bestemt uden at gør det dårligt. Tværtimod.
Samt et remix af Big Rock. Og der vil senere i 2013 komme et hav af internationale remix fra diverse kunstnere.

Men der udkommer mandag også en video på Youtube. Og mon ikke Morten og Alexander har fået sig en på opleveren da den skulle optages? Det er en video som indeholder alt hvad en video skal indeholder for at være fed at se på. Bl.a. vilde dansemoves, og en fed klipning.

Alexander Brown & Morten Hampenberg…. Tillykke, i har skabt et kommende verdenshit!

****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk