Puls – Ild I Mit Liv *****

Den danske popduo som i den grad har sans for at lave hits, er ude med ny single.
Puls som består af de to unge mænd Micky Skeel og Niel Baarsby, har netop frigivet singlen “Ild I Mit Liv” samt en tilhørende video.

Som altid er det en popsang blandet med en ordentlig omgang dansegulvs musik. Deres DJ og beatmaker Jacob Simonsen har i den grad lavet en utrololig fed instrumental som sammen med de to drenges stemmer gør det hele til et pissse fedt nummer.

Hvor Micky holder sig til decideret sang, med hans lyse og utrolig fede stemme. Ja så laver Niel en kontrast ved at nærmest rappe sig igennem sin del. Det er ikke noget nyt i Puls, men opdelingen er tydeligere og federe end normalt.

Nummeret kommer (ligesom nogle af deres tidligere numre såsom “Dope“, “Platin” og “Superstar“) helt sikkert til at eje de danske dansegulve, og det tegner godt for drengene som netop har varslet et nyt album i 2013.
I 2012 udgav de EPen “Platin” som var spækket med hits. Og hvis det kommende album bliver lige så godt som “Ild I Mit Liv” ligger op til. Så er der virkelig noget godt i vente.

Nummeret kan købes og høres på både iTunes, Spotify, Youtube o.l.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk