Kato – Behind Closed Doors ******

Den danske hitmager, produceren og DJen Kato, er klar med et nyt album. Albummet som er manden fra Thisteds tredje i rækken, og hedder “Behind Closed Doors“.

Det gæstes af store kunstnere fra både ind- såvel som udland. Af danske kan nævnes Kidd, Bent Fabricius-Bjerre og Infernal. Pladen gæstes også af store amerikanske kunstnere som Shontelle (som du måske kender fra hendes kæmpehit “Impossible“), og Snoop Dogg som vidst nok ikke kræver en større introduktion.

I forbindelse med det nye album, drager Thomas Kato Vittrup som hans borgerlige navn er sammen med sine “venner” (bl.a. Kongsted og Brandon Beal) ud på en 2 måneder lang landsturné.
Og albummet indeholder i den grad nogle numre, som 100% kan sætte fut i publikummet landet over under koncerterne. Men også i det normale danske natteliv.

Det hele starter ned nummeret “Danmark” hvor den omdiskuterede rapper Kidd tager sig af vokalen. Og lad os sige det som det er. Han har aldrig lyt bedre end han gør på dette nummer!

Albummet indeholder også de tre allerede storsælgende singler “Alive” med Electric Lady Lab Klapper Af Den” med USO og “Never Let U Go” med Snoop Dogg og Brandon Beal.

Netop Snoop Dogg er også at finde på nummeret “Let The Horns Play” sammen med Kurupt og danske Ida Corr. Et nummer der er som skabt til et dansegulv. Det har det perfekte beat, lyrik og tre geniale vokalister som i den grad gør at det er en fornøjelse at hører på.

Et af de mest overraskende numre er titel nummeret “Behind Closed Doors“. Det gæstes nemlig af ingen ringere end Bent Fabricius-Bjerre. Ja du hørte rigtigt. Den garvede pianist har sneget sig med på et Elektronisk/Dance album. Men det instrumentale track, er sød musik i øregangene.

Og sød musik i øregangene, er faktisk en betegnelse som man kan sige overall omkring albummet. Det er gennemført, det er fedt og ja… Det er et album som allerede lå nummer 1 på iTunes efter blot 1 time (!!!), hvilket også må tale sit tydelige sprog.

Kato har lavet et mesterværk.

Tracklist:

01 Kato feat. Kidd – Danmark
02 Kato feat. Shontelle – I’m In Love
03 Kato feat. Snoop Dogg, Kurupt & Ida Corr – Let The Horns Play
04 Kato & Infernal – Let Yourself Be Beautiful
05 Kato feat. Snoop Dogg & Brandon Beal – Never Let U Go
06 Kato & Electric Lady Lab – Alive
07 Kato feat. Brandon Beal – Bootycall
08 Kato feat. Daniel Gidlund – In Your Head
09 Kato feat. Bent Fabricius-Bjerre – Behind Closed Doors
10 USO feat. Kato – Klapper Af Den
11 Bent Fabricius-Bjerre – Kato’s Dream

 ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk