The Lonely Island – YOLO (feat. Adam Levine & Kendrick Lamar) ****

Den succesfulde amerikanske trio med de spektakulære tekster og budskaber The Lonely Island er tilbage. Den gang i selskab med to andre meget succesfulde mænd. Nemlig den tidligere Voice-coach og forsanger i Maroon 5 Adam Levine, og en af de pt mest hypede amerikanske rappere Kendrick Lamar.

Nummeret hedder ”YOLO” som især har præget internettet i den senere tid, og er en forkortelse af; You Only Live Once.

Ligesom alle The Lonely Islands andre numre, ja så er det nummer hvor man tror det er lavet som en stor joke. Den tilhørende video lige så. Men alligevel har de formået af få over 1 milliard views på Youtube, og haft andre featurings som Michael Bolton, Justin Timberlake, T-Pain, Rihanna og mange flere.

Sangen bliver startet af Adam Levine som med sin lyse klang, i den gang synger nummeret ind med omkvædet, inden de tre drenge på behørig vis rapper nummeret igennem. Før der til sidst i nummeret kommer et vers fra kæmpe talentet Kendrick Lamar, som lige for tiden er en ombejlet herre. Sangens tekst handler i bund og grund om at ALT i deres øjne er ting der kan ende med at slå dig ihjel.

Men alt i alt er det et godkendt nummer, som er både sjov og god på samme tid. Men den dybe tallerken, den har de bestemt ikke opfundet.

 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk