Interview Med Eco om sangen "Hvor Skal Du Hen Makker?"

Vi har haft en lille snak med vinderen af Rap Slam Battle Eco, i forbindelse med at han har smidt sin nye video/sang på Youtube.

Hvad synes du selv om nummeret?
-Jeg synes selvfølgelig det er godt – ellers havde jeg ikke smidt det ud. Men det jeg personligt godt kan lide, er at det fanger en stemning, som jeg finder karakteristisk lige for denne her årstid – en “vinter-vibe”. Og det er også en følelse, som jeg føler præger min karriere lige nu. Så det jeg godt selv kan lide, er at der er et gennemgående tema både for selve videoen, stemningen i tracket og min karriere generelt: Selvom det kan være koldt og mørkt, så rør det mig ikke – der er forår lige om hjørnet.

Hvad gik der gennem dit hoved, da du skrev nummeret?
-Generelt kan jeg bare godt lide at skrive det jeg føler. Da jeg skrev nummeret gik jeg rundt med tre følelser: 1) Jeg aner ikke hvad der skal ske med min karriere (eller mit liv), men 2) jeg elsker rap og vil bare frem i verden med det, så 3) jeg gider egentlig ikke være ydmyg mere, for jeg føler jeg er bedre end 90% af de middelmådige rappere, der findes i Danmark. De følelser blev så meget hurtigt til hooket, som jeg startede med at skrive. Dernæst var jeg et par uger om at skrive selve versene, men følelserne hang ved hele vejen igennem – og gør det egentlig stadig.

Hvad håber du på med videoen?
-Jeg håber bare at nå ud til nogle folk, som ikke kender mig i forvejen. Folk er ofte rigtigt dygtige til at dele musikvideoer, frem for bare almindelige tracks. Det betyder at man med Facebook kan nå ud til en helt ny lytterskare, når man laver en musikvideo. Så det var det primære mål med videoen: At nå ud til nye folk. Det primære håb er bare at folk kan lide min musik.

Tror du videoen/sangen kan være starten på en stor karriere?
-Jeg tror den er et skridt i den rigtige retning. Min karriere startede, da jeg begyndte at skrive rap som trettenårig. Det er efterhånden længe siden, og min karriere er allerede blevet meget større siden. Hvor stor har den så potentiale til at blive i fremtiden? Det aner jeg ikke – og det føler jeg også er en af pointerne i tracket: Jeg aner ikke hvor jeg skal hen. Men det fede er at jeg selv føler at jeg er herre over, hvor stor min karriere som musiker bliver. For ligger man nok arbejde i det, så tror jeg altid det vil blive belønnet; Der er kun én vej frem.

Vi vil gerne alle sammen her på Poplish, ønske Eco al mulig held og lykke på vejen mod toppen.