Eco – Hvor Skal Du Hen Makker *****

Han er en af Danmarks mest talentfulde rappere, men samtidig en af de mest oversete. Han har vundet “Rap Slam Battle“, som det seneste års tid har budt “MCs Fight Night” op til en hæftig dans. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med ham, så byd velkommen til den københavnske Eco.

Han har netop smidt sin nye video, og dermed også sang ud på Youtube, og det er i den grad et nummer som han kan være stolt af.

Nummeret hedder “Hvor Skal Du Hen Makker?“, og er et af de måske bedste danske rap numre der er lagt på YouTube af en relativ ukendt rapper. Hvis dette nummer ikke kan sikre ham en karriere/kontrakt. Ja så er der noget galt.

For den ekstremt veludførte lyrik samt et ned i tempo beat, går i den grad op i en højere enhed, som får dig til at nikke med hovedet og rokke på stolen.

Da vi selv snakkede med Eco, havde han bl.a. følgende at sige “Jeg synes selvfølgelig det er godt – ellers havde jeg ikke smidt det ud.“. Og godt det er det i allerhøjeste grad.

Forhåbentlig kommer vi til at hører meget mere til Eco på den danske rapscene i fremtiden. Men indtil da kan du nyde “Hvor Skal Du Hen Makker?” på Youtube.

Husk at læse resten af vores interview med Eco her på siden.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk