Michel Teló – Love Song **

Du fik hans internationale storhit, på hjernen allerede i starten af sommeren 2012. Sangen som du har helt sikkert gået og sunget på. Der er selvfølgelig tale om “Ai Se Eu Te Pego“. Ja selv helt store sportstjerner som Neymar, har sunget med på den (vel og mærke live foran 35.000 mennesker).

Men nu er den brasilianske Michel Teló ude med den nye single “Love Song”, og hvis du har håbet på et nyt storhit fra brasilianeren. Ja så bliver du desværre skufet.

Introen på sangen, lyder til at være optaget en dag hvor Michel i det ellers varme Brasilien har haft en ordentlig forkølelse. Det lyder nærmere som mumlen end sang.
Når man så kommer længere ind i sangen, begynder beatet at fange en. Men dog aldrig på en måde som at man bare sider og lader sig flyde hen. Den bliver simpelthen aldrig rigtig spændende at lytte til. Hvilket er ærgerligt, for en sanger med en så god vokal som Michel Teló reelt set har.

 

** (2/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk