Redfoo – Bring Out The Bottles ****

Du kendte ham tidligere som den ene halvdel, af den utrolig succesrige duo LMFAO. Hvis navnet ikke siger dig noget, så er der i hvert fald en klokker der ringer, når jeg siger “Party Rock Anthem“, “Sexy And I Know It” og “Champagne Showers“.

Men nu er duoen gået hvert til sit, da de hver i sær ville gå deres egne veje. Den hurtigste til at komme videre efter brudet har været Redfoo (som ren faktisk er onkel til det andet nu tidligere LMFAO medlem SkyeBlue).

Redfoo beviser med denne single, at han i hvert fald forsætter i den vanlige LMFAO med hans nye musik. For “Bring Out The Bottles” mangler, faktisk kun SkyeBlues vokal og så ville det være en vanlig LMFAO sang. Men i f.eks.omkvædet, mangler der i særdeleshed SkyeBlue.

Det er et omkvæd, som nærmest udelukkende består af en langvarende “hyletone” produceret af Redfoos stemme. Men udover det så er det ren faktisk en udemærket “første” single af den solodebuterende Redfoo.

**** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk