Chris Brown & Afrojack – As Your Friend*****

Så er han klar igen. Efter at han for nogle måneder udsendte succes albummet “Fortune” er han nu tilbage med ny single. Den både udskældte og elskede RnB/Pop sanger Chris Brown, er denne gang at finde i selskab med Afrojack.

Sangen hedder As Your Friend, og er gennemført, og lige på kanten til det geniale.

Afrojack har som så mange gange før produceret en rigtig fed instrumental som er gennemført ned til mindste detalje. Der kører en “bouncen” i beatet hele vejen i gennem som på en eller anden måde giver den en kant, som det ikke vil kunne undvære. Et par gange i løbet af nummeret går det helt ned i tempo, hvilket virkelig får Chris Brown til at stråle.
Men alt i alt passer det perfekt til Chris Browns vokal som er elsket af alle aldre verden over. Han seneste udspil har været rigtig gode, og han er på ingen måde faldet af på den siden Fortune udkom.

Det er med synet rettet mod Chris Browns “normale” genre i en anden boldgade, hvorimod det er “det sædvanlige” i forhold til Afrojack. Men alt i alt er det en single som nok skal blive et “smash-hit”, og blive overspillet verden over.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Tidligere artikel
Næste artikel
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.