Chris Brown & Afrojack – As Your Friend*****

Så er han klar igen. Efter at han for nogle måneder udsendte succes albummet “Fortune” er han nu tilbage med ny single. Den både udskældte og elskede RnB/Pop sanger Chris Brown, er denne gang at finde i selskab med Afrojack.

Sangen hedder As Your Friend, og er gennemført, og lige på kanten til det geniale.

Afrojack har som så mange gange før produceret en rigtig fed instrumental som er gennemført ned til mindste detalje. Der kører en “bouncen” i beatet hele vejen i gennem som på en eller anden måde giver den en kant, som det ikke vil kunne undvære. Et par gange i løbet af nummeret går det helt ned i tempo, hvilket virkelig får Chris Brown til at stråle.
Men alt i alt passer det perfekt til Chris Browns vokal som er elsket af alle aldre verden over. Han seneste udspil har været rigtig gode, og han er på ingen måde faldet af på den siden Fortune udkom.

Det er med synet rettet mod Chris Browns “normale” genre i en anden boldgade, hvorimod det er “det sædvanlige” i forhold til Afrojack. Men alt i alt er det en single som nok skal blive et “smash-hit”, og blive overspillet verden over.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk