Aba om Amnesia

Vi har tidligere haft os en lille snak med ham. Men nu har vi endnu engang haft fat i den ene halvdel af den tidlige DJ duo Aba&Simonsen Steffen Aba, så nu er ude med sin første single Amnesia.

Hvordan er det endelig at have noget ude i eget navn?
Det er dejligt.. Svært, men dejligt.. Jeg er ofte en af mine egne største kritikere og jeg har svært ved at være tilfreds med det jeg arbejder på. Det er dog godt at man har kammerater der er gode sparringspartnere, der kan tale lidt fornuft i mig indimellem. Samtidig tror jeg at det er sundt for mig at stå lidt mere på egne ben, og kunne træffe beslutningerne selv.

Hvad siger folk som du møder eller snakker med om Amnesia?
Jeg er heldigvis kun blevet mødt med positivitet og rosende ord, også selv fra folk der ikke bryder sig om genren. Det må betyde at jeg har ramt noget der er en smule mere holdbart end bare ‘tidens trend’.

Hvordan var det at finde ud af, at Amnesia havde været “Demo of the Week” i en kæmpe DJ stjerne som Hardwells ugentlige podcast?
Det var super fedt! Det er jo et kæmpe skulderklap og en fantastisk mulighed for at få spredt mit musik udenfor de danske grænser. Det giver et håb og en større tro på at jeg kan nå op i den “liga” en dag.

Ved du noget om hvornår vi hører noget fra dig igen, og ved du noget om hvordan det kommer til at lyde?
Der kommer ikke til at gå lang tid – så meget kan jeg sige! Jeg har gang i en god håndfuld tracks efterhånden. Mht. lyden på det er det jo nok svært at beskrive på tekst, men på min SoundCloud (http://www.soundcloud.com/helloiamaba) side uploader jeg løbende previews af de ting jeg arbejder til dem der gerne vil have en forsmag før alle de andre.

Hvis du frit kunne vælge én gruppe eller kunstner som featuring på et kommende nummer. Hvem skulle det så være?
UH! Ehm nej.. Så skulle det nok være….. Hmmmm.. Der er så mange dygtige musikere, producere, sangere og sangerinder derude, så én gruppe/kunstner bliver dælme svært! Sia er en af de sangerinder jeg synes har en fantastisk stemme og måde at synge på, jeg hører meget hendes solo-numre der er en noget anden boldgade end de ting hun har lavet med David Guetta. Havde jeg pistolen for panden lige nu, måtte det blive hende.

Vi siger tusind tak, og held og lykke til Steffen, for at vi endnu engang måtte bruge noget af hans tid.

Amnesia kan købes/høres på alle online musiktjenester.