Nik & Jay – Live 4 Today *****

De to garvede danske musikidoler, er nu ude med en ny single. En single som kan hentes gratis på deres Facebook side i forbindelse med starten på deres kommende Tysklandsturné, og deres ny pladekontrakt med den tyske afdeling af Sony Music.

Det er ikke længe siden at de stod på scenen i det tyske. Det skete da opvarmede for selveste Jennifer Lopez i Oberhausen. Men nu er de altså klar til at drage på deres egen turné i det store land syd for grænsen.

Derfor har de frigivet en ny single der som sagt er gratis. Singlen hedder Live 4 Today, er en ny form for musik i forhold til de to københavnske hitmagers tidligere musik. Det er dog bestemt ikke på den dårlige måde.

Det er et beat som næsten ville passe perfekt til en dobbelttempo rap. Den er lidt dyster, og en smule tung. Men passer i den grad perfekt til den måde som Niclas (Nik) på tidspunkter vover sig ud i den svære kunst af at rappe/synge i dobbelt tempo.
Janniks (Jay) vers foregår i et lavere tempo med hensyn til stemmen, men klarer sig lige så godt som sin kompagnon.

Man må også derfor bare erkende at de to garvede drengerøve, stadig ikke har mistet evnen til at lave god musik.

Der kan i hvert fald ikke sås tvivl om hvorvidt vi tror Nik & Jay nok skal få kæmpe succes når de rejser syd for grænsen inden så længe.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk