Nik & Jay – Live 4 Today *****

De to garvede danske musikidoler, er nu ude med en ny single. En single som kan hentes gratis på deres Facebook side i forbindelse med starten på deres kommende Tysklandsturné, og deres ny pladekontrakt med den tyske afdeling af Sony Music.

Det er ikke længe siden at de stod på scenen i det tyske. Det skete da opvarmede for selveste Jennifer Lopez i Oberhausen. Men nu er de altså klar til at drage på deres egen turné i det store land syd for grænsen.

Derfor har de frigivet en ny single der som sagt er gratis. Singlen hedder Live 4 Today, er en ny form for musik i forhold til de to københavnske hitmagers tidligere musik. Det er dog bestemt ikke på den dårlige måde.

Det er et beat som næsten ville passe perfekt til en dobbelttempo rap. Den er lidt dyster, og en smule tung. Men passer i den grad perfekt til den måde som Niclas (Nik) på tidspunkter vover sig ud i den svære kunst af at rappe/synge i dobbelt tempo.
Janniks (Jay) vers foregår i et lavere tempo med hensyn til stemmen, men klarer sig lige så godt som sin kompagnon.

Man må også derfor bare erkende at de to garvede drengerøve, stadig ikke har mistet evnen til at lave god musik.

Der kan i hvert fald ikke sås tvivl om hvorvidt vi tror Nik & Jay nok skal få kæmpe succes når de rejser syd for grænsen inden så længe.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.