Skylar Grey – C'Mon Let Me Ride (feat. Eminem) *****

Hvad siger du hvis der bliver Skylar Grey? Er der ingen klokker der ringer? Er du sikker? Hvis nej, så fortvivl ikke. Det vil der være i fremtiden.

Hun har tidligere medvirket på Dr. Dre og Eminems “Call Me A Doctor“, og i USA bliver kun kaldt “Den kvindelige Eminem“. Men hendes helt store gennembrud, lader sig stadig vente på sig. Men det nærmer sig med hastige skridt i horisonten.

Nu er hun ude med hendes nye single på “Shady Records“, med titlen “C’Mon Let Me Ride“. Et track som bliver gæstet af hendes mentor Marshall Mathers eller i daglig tale Eminem.

Det er en meget poppet sang, som dog på ingen måde bliver kedelig eller ens formet på noget tidspunkt. Den meget utraditionelle melodi, og så med Eminems pludselige indhop mellem versene.

Eminem har også selv et vers med på. Der er ikke så meget at gøre der. Det er Eminem når han af lige ved at nærme sig topformen, og det er som det så tit er når man snakker om ham, ikke til at sætte en finger på. I en alder af 40 skulle man tro at man som rapper havde nået toppen. Men med et kommende album på vej i 2013, så får det her vers, endnu engang en til at glæde sig til at hører det.

Skylar ej at forglemme på hendes eget nummer, gør det også utrolig godt. Dog på en hel anden måde. Hun er meget urutineret i forhold til hendes lærermester. Men hun har utrolig god vokal, som man godt kan glæde sig til at hører mere af.

 

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.