Lovestick: Jeg troede jo, at jeg skulle spille det hele med én hånd

Da det Warner Music Group signede danske band Lukas Graham slog vejen forbi Bork Havn Musikfestival 2014, kunne vi på Poplish ikke holde os fra at hive fat i en gammel kending. Nemlig trommeslageren Lovestick, som vi tilbage i 2012 tog en snak med for første gang.

I har i dag spillet på Bork Havn Musikfestival for første gang siden 2012, hvad var det for en oplevelse?

Det var overvældende synes jeg. For jeg kan godt huske, at sidste gang var det vildt, men jeg tror ikke, at det var lige så vildt som det netop var i dag. For det var sindssygt, så meget kærlighed publikum gav, det var sindssygt! Det var som at vende hjem på en eller anden måde.

I spillede 4 nye sange som endnu ikke har set dagens lys for offentligheden. Hvordan synes du publikum tog imod dem?

Overraskende godt. Jeg forstår ikke hvordan nogle allerede kan de her sange. For det eneste sted det er på Youtube og så er det, hvor andre har optaget under tidligere koncerter. Så folk må tydeligvis have været inde og search på de har numre siden de kan synge med.

I har netop overstået endnu en turné med Grøn Koncert og den var jo lidt specielt for dig i og med, at du spille med en brækkede hånd. Hvordan var det for dig?

Det var helt specielt. Jeg troede jo, at jeg skulle spille det hele med én hånd, men guderne var med mig tror jeg, for det hele endte med, at jeg kunne spille det med en brækket hånd. Godt nok stiller og roligt til den første koncert, men derefter blev det kun bedre og bedre og til sidst i Valby havde jeg næsten ikke nogle sener. Jeg er ikke overtroisk eller noget, men jeg tror, at det akupunktur som jeg tog inden Grøn Koncert har hjulpet.

Hvordan ser resten af sommeren ud for Jer som Lukas Graham og hvad med på lidt længere sigt?

Vi skal spille i morgen i Grindsted og så skal vi spille i Kalundborg og så har vi nogle koncerter på Bornholm og i Tyskland. Men ser man lidt langsigtet på det, så skal vi selvfølgelig til USA til efteråret og starter op derover for at se hvad vi kan få startet derovre.

Hvis vi dvæler lidt ved at I skal til USA nu til efteråret, hvordan er blot tanken om som dansk musiker at skulle til “The States” og forsøge sig derovre så?

Jeg tænker faktisk ikke så meget over det, for jeg vil sku’ hellere gerne bare opleve det når jeg er der, end sætte forventningerne for højt. Jeg tager én dag af gangen og så må vi se. Så må vi se, næste gang vi spiller her, om jeg kan forklare hvordan det er. Men indtil da så tager jeg bare en dag af gangen og sådan har hele bandet faktisk taget det fra day one.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.