Benjamin Hav gjorde Royal Arena til sin familie

Benjamin Hav kalder sig selv og sit band for Benjamin Hav & Familien. Lørdag levede han i den grad op til navnet, da Benjamin Hav formåede at gøre Royal Arena til sin familie med et stabilt show med både fest og farver.

Elegant og overlegent trådte Benjamin Hav solo ind på scenen til stor applaus fra det fremmødte publikum i Royal Arena. ”Det her er the big show,” gentog den danske rapper sig selv og præsenterede nogle af vennerne i ’familien.’

Første store jubelbrøl, der fik taget til at lette, var dog først ved det tredje nummer, da et af Benals helt store gennembrudshits, ’Fri,’ bragede igennem og fik publikum til at danse, råbe og skrige.

Den frække og til tider positive ”arrogance,” strålede da også ud af Benjamin Hav, der havde frækheden til at kalde Royal Arena for Malmø op til flere gange. Samtidig var han kæk og forsvandt kort fra scenen og sagde ”vi ses” til publikum, da han spillede sin nyeste single ’Love Tonight.’

Stemningen steg dog kort efter, da tonerne af Benjamin Havs helt store banger ’Den Dejligste Boy,’ bragede ud i højtalerne, hvorefter Benjamin Hav igen indtog scenen med bravur med sit band. Publikum var en god blanding af unge og middelalderende, og selvom Royal Arena på ingen måder var fyldt, havde de godt 8.000 en fest denne lørdag. ’Hop, hop, hop,’ råbte Benjamin Hav flere gange til et veloplagt publikum, der gik med på legen.

Benjamin Hav & Familien, Royal Arena
Foto: Kasper Lilholm

Intim stemning

Vi fik dog også den mere bløde side af Benjamin Hav at se, da han siddende spillede nummeret ’Esbjerg, torden og regn,’ hvor der blev mere intim stemning i Royal Arena, og folk tog ikke overraskende telefonerne i vejret og lyste arenaen op til nummeret.

Herefter fortsatte festen med en række af Benjamin Havs velkendte numre. Han var også en tur nede blandt publikum, da han spillede op til numrene ’Hurra’ og ’Musse,’ og det var som om, at dette lille trick tændte ekstra op under publikum. Der blev også plads til lidt intim stemning i Royal Arena denne lørdag aften, da Benjamin Havs kor pludselig varmede stemmerne op og leverede et smukt akustisk nummer.

Der var også tid til en gæsteoptræden, da Benjamin Hav hev Ella Augusta med op på scenen til nummeret ’Første Dag.’ Man kunne dog godt have ønsket sig, at Benjamin Hav havde haft flere gæster med på scenen. Det er trods alt ’The Big Show,’ som han selv har annonceret og gjort det til. Så kan man godt forvente en smule mere. Der manglede simpelthen noget overraskende. Noget, hvor man bagefter sad og var væltet bagover stolen af begejstring.

Alt i alt tror jeg dog, at de knap 8.000 tilskuere i Royal Arena følte sig rigtig godt underholdt hele aftenen og fik også smurt sangstemmerne flere gange. Blandt andet til Benals store hit ’Uh Babe,’ og generelt kunne man godt høre, at Benjamin Hav er blevet kendt fra tiden som Benal. Benjamin Hav fik dog gjort Royal Arena til sin familie denne aften.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige her!

Benjamin Hav & Familien, Royal Arena
Foto: Kasper Lilholm

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her