Medina forvandlede Smukfest til pulserende klub

Man kan sige meget om Medina, men Smukfests publikum elsker hende. Hun kvitterede for kærligheden med en pulserende klubfest, som på den bedst tænkelige måde lukkede Teltet på årets Smukfest.

Verdensstjernen Christina Aguilera kunne høres i baggrunden, da folk i god tid trak ned i Teltet. Og der var mange. Det kunne også høres, da smukke, sortklædte Medina først satte strøm til Ensom og opfordringen; Giv slip. Det gjorde både publikum og darlingen Medina.

Unge piger, ældre mænd og alt ind i mellem. Og de kender Medinas tekstunivers. De skråler sangene ud, mens de kigger forelskede på hinanden. Er man kritisk, er det ind i mellem lidt banalt, men det virker. Til UG. Og Medinas stemme er stadig værd at høre på, selv om hun havde svært ved at overdøve det veloplagte og nærværende publikum.

Foto: Lasse Lagoni

Medina befinder sig godt under teltdugen dybt inde i Bøgeskoven. Fra start inviterer hun publikum med på klub, og det var vist lige, hvad Smukfest-folket trængte til efter rockbraget med Minds of 99 og i stedet for Christina Aguilera danceparty.

D1MAs entre på scenen til hittet Lidt endnu var tæt på at få teltdugen til at løfte sig, men heldigvis holdt bardunerne, og Medina formåede at holde niveauet med popklassikere som Mest ondt, Lyser i mørket, Velkommen til Medina og Kl. 10.

Medina er et ikon. Ikke, at hun vadede i lutter roser, da hun for 15 år siden brød poplydmuren. Det har på en eller anden måde vendt, og danskerne er i hvert fald vilde med hende. Også i Teltet på Smukfest, hvor hun fik klubfesten til at kulminere med Synd for dig, Vi to, Jalousi og Kun for mig.

Tak for årets klubfest på Smukfest, Medina.

Her kan du nyde billederne fra Medinas fantastiske klubfest.

Foto: Lasse Lagoni

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her