The Minds of 99 skuffede ikke Smukfest

Det var med kæmpe forventninger fra publikum og fans, at Minds of 99 trådte ind på scenen i Bøgeskoven. Der skulle skabes musikalsk magi og det var med indfriede forventninger, at det kendte danske band gik på Bøgescenen med deres halvanden time lange koncert.

Hele Bøgeskoven var da også fyldt med mennesker, som havde set frem til koncerten og det sendte tydeligvis kuldegysninger gennem de mange kroppe, da Niels Brandt og hans bandmedlemmer starter ud med sangen Solkongen. Den unikke lyd fra Minds of 99 er genkendelig, og nu er vi ligesom igang.

Det er god stemning, med sangen Ung kniv, som får alle til at synge med og derfra fortsætter koncerten præcis som forventet. De har publikum i deres hule hånd. Minds of 99 skal man bare ikke gå glip af.

The Minds of 99, Smukfest, Smuk23
Foto: Camilla Lundbye

Lyden generelt er helt kanon. Deres lyd crew har fuldstændig styr på deres shit. Det eneste jeg følte der manglede, var det visuelle udtryk de havde med på Jelling festivallen, men det er okay, fordi humoren fejler ikke noget hos Niels Brandt, som bl.a. tager lidt pis på deres stand in trommeslager og også sender en kæmpe diskokugle ind, formet som en ko på scenen.

Nej, intet er for tosset for Minds of 99. De skuffede bestemt ikke publikum og generelt kan de komme afsted med alt, grundet deres popularitet. Jeg tør næsten vove mine naller at mene at Minds of 99, var på plakaten, et større navn end Christina Aguilera  der skulle på bagefter. Sådan uofficielt ik´.

Hvis jeg kunne give en halv stjerne for koen, havde jeg gjort det, men den sidste halve mangler på grund af det visuelle udtryk, men resten var der INTET at sætte fingeren på. Et dejligt gensyn med Minds of 99, og det fornemmede jeg også det var for alle de andre tusindvis af mennesker, der troppede op foran Bøgescenen lørdag aften.

Se flere billeder fra koncerten her

The Minds of 99, Smukfest, Smuk23
Foto: Camilla Lundbye

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her