The Minds of 99 skuffede ikke Smukfest

Det var med kæmpe forventninger fra publikum og fans, at Minds of 99 trådte ind på scenen i Bøgeskoven. Der skulle skabes musikalsk magi og det var med indfriede forventninger, at det kendte danske band gik på Bøgescenen med deres halvanden time lange koncert.

Hele Bøgeskoven var da også fyldt med mennesker, som havde set frem til koncerten og det sendte tydeligvis kuldegysninger gennem de mange kroppe, da Niels Brandt og hans bandmedlemmer starter ud med sangen Solkongen. Den unikke lyd fra Minds of 99 er genkendelig, og nu er vi ligesom igang.

Det er god stemning, med sangen Ung kniv, som får alle til at synge med og derfra fortsætter koncerten præcis som forventet. De har publikum i deres hule hånd. Minds of 99 skal man bare ikke gå glip af.

The Minds of 99, Smukfest, Smuk23
Foto: Camilla Lundbye

Lyden generelt er helt kanon. Deres lyd crew har fuldstændig styr på deres shit. Det eneste jeg følte der manglede, var det visuelle udtryk de havde med på Jelling festivallen, men det er okay, fordi humoren fejler ikke noget hos Niels Brandt, som bl.a. tager lidt pis på deres stand in trommeslager og også sender en kæmpe diskokugle ind, formet som en ko på scenen.

Nej, intet er for tosset for Minds of 99. De skuffede bestemt ikke publikum og generelt kan de komme afsted med alt, grundet deres popularitet. Jeg tør næsten vove mine naller at mene at Minds of 99, var på plakaten, et større navn end Christina Aguilera  der skulle på bagefter. Sådan uofficielt ik´.

Hvis jeg kunne give en halv stjerne for koen, havde jeg gjort det, men den sidste halve mangler på grund af det visuelle udtryk, men resten var der INTET at sætte fingeren på. Et dejligt gensyn med Minds of 99, og det fornemmede jeg også det var for alle de andre tusindvis af mennesker, der troppede op foran Bøgescenen lørdag aften.

Se flere billeder fra koncerten her

The Minds of 99, Smukfest, Smuk23
Foto: Camilla Lundbye

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her