Medina saboteret på Jelling Musikfestival

Medina har været ude for mange ting, men fredag aften oplevede hun måske noget, som hører til sjældenhederne: hun blev fuldstændig saboteret af et ekstremt snakkesaligt publikum.

Stakkels Medina. 

Men man forstår godt publikums trang til at snakke, for koncerten med Medina på Jelling Musikfestival ville kunne findes i ordbogen under ordet ‘kedelig’.

Lige fra koncertens start, til Medina-hits som “Ensom”, up tempo “Giv Slip” og duetten med Burhan G “Mest Ondt” var det mest interessante der skete, at hovedpersonerne tog sine solbriller af. 

Musikken var velspillende, Medina vokal var god og scenografien var utrolig pæn. Dele der tilsammen burde danne rammerne for en god koncertoplevelse, men ikke til Medina.

Det skyldes, at de mest langsomme Medina-sange som “Ser Du Mig” og “Det Smukkeste” fik lov til at dominere. Det bliver et større problem, når de mere up-tempo sange som “Lyser I Mørke” lød langsomt. 

Medina, Jelling Musikfestival 2023
Foto: Martin Fastrup

Hvor var det gode, Medina?

Pulsen kom endelig op ved det 14-år gamle megahit “Velkommen Til Medina” fra 2009, men faldt desværre igen under “Kl. 10”. Her kunne man med fordel have spillet nogle af de andre fra samme album som “Stikker Du Af”, “Rick Ross” eller “Joanna”. 

Dét Medina-album er nemlig et ganske glimrende album, og indeholder skjulte perler modsat de andre albums.

Heldigvis har Medina også sange, som er de store festival sing-a-long og publikumsinddragelse: “Synd For Dig”, “For Altid”, “Vi To”, “Jalousi” og megahittet “Kun For Mig”. I nogle mere eksperimenterede versioner blev de ellers småkedelige og normale sange præsenteret på bedste vis. 

Det var lige præcis den energi og engagement som koncertens sidste 25 minutter havde, der manglede under de første 50. Koncertens afslutning var en musikalsk hitparade, som viste Medinas bedste side. 

Vil du se af Martins billeder fra koncerten, kan du klikke her!

Medina, Jelling Musikfestival 2023
Foto: Martin Fastrup

SETLISTE

  1. Til Den Lyse Morgen
  2. Ensom
  3. Giv Slip
  4. Ser Du Mig
  5. Lidt Endnu
  6. Mest Ondt
  7. Større End Os
  8. Det Smukkeste
  9. Når Intet Er Godt Nok
  10. Lyser I Mørke
  11. Velkommen Til Medina
  12. Kl. 10
  13. Det Ku’ Være Mig
  14. Synd For Mig
  15. For Altid
  16. Vi To
  17. Jalousi
  18. Kun For Mig

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her