Anitta, Roskilde Festival, RF50
Foto: Lasse Lagoni

Anitta var røvdårlig på Roskilde

Læs bedømmelse6 stemmer
1

Koncerten med Anitta var slet ikke i nærheden af noget, som man kan betegne som en koncert. Det var nærmere en danseopvisning.

26 minutter. 

Så lang tid var Rio de Janeiro-stjernen forsinket til sin egen koncert på Roskilde Festival. Den skulle være begyndt klokken 18.00, men sådan lod det sig ikke gå.

Er man en rigtig diva, hvis ikke man kommer for sent til sin egen koncert? 

I Anittas tilfælde skyldes det åbenbart trafikken, men desværre fik hun grønt lys til at gå på scenen, og til melodien af ” Onda Diferente” kom den 29-årige sangerinde og hendes massive slæng på scenen. 

Her blev publikum under den beskidte teltdug vidne til en koncert, hvor musikken blev nedprioriteret, og hvor det at ryste røv var det egentlige omdrejningspunkt. Hverken under sangene ”Gata” eller ”Mon Soleil” var der lyspunkter, hvor koncerten mindede om en koncert.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

"<yoastmark

Totalt ligeglad

Hun virkede ej heller som en, som havde lyst til at spille på Roskilde Festival. Udover ”musikken” blev det til omkring tre sætninger fra sangerinden målrettet mod publikum: ”I’m so fucking happy to be here”, ”I’m so glad to be here” og ”Thank you Denmark”. 

Sagt på en anden måde: Der var ikke meget engagement fra hende. Hun virkede totalt ligeglad.

Anitta, som går under det borgerlige navn Larissa de Macedo Machado, har udgivet fem album, og har samarbejdet med artister som Cardi B, Ty Dolla $ign og Snoop Dogg. Man skulle derfor antage, at der er en vis standard for hendes musik og koncert. Lyt bare på ”Boys Don’t Cry” fra hendes nyeste album Versions of Me. Den er nemlig ret fed.

Men det at synge live lød som en kæmpe udfordring for hende. Der var toner, som hun ikke ramte, og flere gange fjernede hun mikrofonen fra munden for at skåne publikum. Der var dog et omkvæd under koncertens sidste sang ”Bola Rebola”, hvor sangerindens vokal lød præsentabelt, men det blev lynhurtig ødelagt af en danseopvisning.

En opvisning der mest af alt lignende en børnehaveopvisning, hvor alle børn havde fået for meget saftevand.

Sådan var hele “koncerten”.

Se alle billederne fra koncerten HER.

Anitta, Roskilde Festival, 290622
Læs bedømmelse6 stemmer
1