Korn spiller på Copenhell. Fotograferet af Helle Arensbak

Korn fandt ikke guldkornene på Copenhell

Læs bedømmelse0 stemmer
3

De store guldkorn udeblev under metalbandet Korns eftermiddags koncert på Copenhell, men der var stadig en overraskelse inde i pakken. 

Mens solen stadig var højt på himlen, trådte det amerikanske metalband ind på Copenhells hovedscene, Helviti, hvor de fra start med nummeret “Here to Stay” fik de mange tusinde mennesker til at skråle med. 

Under ”Got the Life” og “Falling Away From me” var lyden alt andet end fabelagtigt, og det var nærmest umuligt at høre Jonathans Davis’ vokal. Det lød som noget, der kom ud af højtalerne fra et DSB-tog.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Korn spiller på Copenhell. Fotograferet af Helle Arensbak

”Let’s see how crazy it ban be”

Man kunne næsten høre og forestille sig de indre dæmoner og den smerte som Jonathan Davis og bandet rendte rundt med. Under “Y’All Want a Single” og “Freak on a Leash” blev smerten så tydelig, at man ikke kunne undgå at blive vred på deres vegne.

En halv time inde i koncerten var lyden omsider under kontrol, og både vokal og instrumenter fandt endelig den gyldne mellemvej, hvor det lød himmelsk. 

Overraskelsen i guldkorn pakket plejer at være et stykke legetøj, men under eftermiddagens koncert var der ikke tid til leg. Med deres tilstedeværelse og publikums-interaktion var bandet hele tiden på vej ud over scenekanten. Det gode humør og taknemlighed fra Jonathan Davis, James Shaffer, Reginald Arvizu, Brian Welch og Ray Luzier var ikke til at skjule. De var taknemmelige for den store opbakning, hvor flere tusinde var dukket op. 

Koncerten med Korn blev ødelagt af den svingende lyd, som til tider under koncerten gjorde det umuligt at høre vokalen. Selvom Korn torsdag ikke leverede de bedste guldkorn, så er de stadig et fremragende liveband, og det var koncerten torsdag eftermiddag et bevis på. 

Vil du se flere billeder fra Korn koncerten, kan du klikke lige HER!

Korn spiller på Copenhell. Fotograferet af Helle Arensbak
Korn, Copenhell, 160622
Læs bedømmelse0 stemmer
3