Korn fandt ikke guldkornene på Copenhell

De store guldkorn udeblev under metalbandet Korns eftermiddags koncert på Copenhell, men der var stadig en overraskelse inde i pakken. 

Mens solen stadig var højt på himlen, trådte det amerikanske metalband ind på Copenhells hovedscene, Helviti, hvor de fra start med nummeret “Here to Stay” fik de mange tusinde mennesker til at skråle med. 

Under ”Got the Life” og “Falling Away From me” var lyden alt andet end fabelagtigt, og det var nærmest umuligt at høre Jonathans Davis’ vokal. Det lød som noget, der kom ud af højtalerne fra et DSB-tog.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Korn spiller på Copenhell. Fotograferet af Helle Arensbak

”Let’s see how crazy it ban be”

Man kunne næsten høre og forestille sig de indre dæmoner og den smerte som Jonathan Davis og bandet rendte rundt med. Under “Y’All Want a Single” og “Freak on a Leash” blev smerten så tydelig, at man ikke kunne undgå at blive vred på deres vegne.

En halv time inde i koncerten var lyden omsider under kontrol, og både vokal og instrumenter fandt endelig den gyldne mellemvej, hvor det lød himmelsk. 

Overraskelsen i guldkorn pakket plejer at være et stykke legetøj, men under eftermiddagens koncert var der ikke tid til leg. Med deres tilstedeværelse og publikums-interaktion var bandet hele tiden på vej ud over scenekanten. Det gode humør og taknemlighed fra Jonathan Davis, James Shaffer, Reginald Arvizu, Brian Welch og Ray Luzier var ikke til at skjule. De var taknemmelige for den store opbakning, hvor flere tusinde var dukket op. 

Koncerten med Korn blev ødelagt af den svingende lyd, som til tider under koncerten gjorde det umuligt at høre vokalen. Selvom Korn torsdag ikke leverede de bedste guldkorn, så er de stadig et fremragende liveband, og det var koncerten torsdag eftermiddag et bevis på. 

Vil du se flere billeder fra Korn koncerten, kan du klikke lige HER!

Korn spiller på Copenhell. Fotograferet af Helle Arensbak

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her