Kristian Kjærlund, Sherwoodscenen, 080819, Smuk
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Kristian Kjærlund er ikke klar

Man hører ofte, at X Factor vindere hurtigt bliver glemt. Man har dog ikke glemt Kristian Kjærlund – endnu. For selvom finalen fandt sted næsten fire måneder siden, så er det ikke meget man har hørt fra den 23-årige vinder.

Som en del af sin præmie, har Kristian Kjærlund vundet en mulighed for at optræde for sine fans på Smukfest på Sherwood scenen. Det var dog en utrolig nervøs Kristian Kjærlund der torsdag middag spillede til dette års Smukfest.

I en utrolig farverig skjorte og hånden i lommen kæmpede Kristian Kjærlund sig igennem et 35 minutter sæt med gamle X Factor sange såvel som nogle af hans nye. Selvom stemmen ikke fejler noget, så var der ikke meget spræl over ham. Hans venstre hånd var dybt placeret i lommen under hele koncerten, og fødderne var såvel også solidt plantet i scenegulvet under hele koncerten.

Kristian Kjærlund, Sherwoodscenen, 080819, Smuk
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Du kan jo godt

Selvom Kristian Kjærlund ikke har utrolig meget materiale at gøre godt med, så blev det alligevel til noget fra sit eget bagkatalog. Sangene “Anywhere”, “Where’s The Show” og vindersangen fra X Factor “Lost & Profound” blev alle fremført ganske stille og roligt, hvorimod X Factor sangene blev fremført mere sikkert. Blandt andet sangen “Blood In The Cut” af K.Flay blev fremført som den mest sikre til den korte koncert, men der var stadig langt vej til noget som var præsentabelt.

Kristian Kjærlund var utrolig forlegen, og har en usikkerhed over sig som holder ham tilbage. Der gik 15 minutter før hans venstre hånd for første gang kom op ad lommen – og det var simpelhent alt for lang tid.

Hvis der bliver brugt lidt flere øvetimer på at binde en koncert sammen med tidligere X Factor sange og sine egne sange, så er der næsten garanti for, at der vil komme noget godt ud af det. Det gjorde der bare ikke torsdag morgen.

Kristian Kjærlund, Sherwoodscenen, 080819, Smuk
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Vil du se flere billeder fra koncerten, så kan du klikke lige HER!