Marina bragte børne-MGP til Roskilde Festival

Selvom Marina tidligere i karrieren har haft et stort gennembrud med Marina and the Diamonds, så ramte hun lørdag aften bunden på Roskilde Festival.

Her torturerede hun (heldigvis) kun omkring 2.000 mennesker i en time og et kvarter langt sæt. Koncerten mindende mest af alt om en sløj omgang børne MGP. Den eneste forskel var, at børne MGP er bedre end Marina. De kunne lige så godt havde sat den tidligere vinder af MGP Emma Pi til at spille. Så ville Avalonteltet endda være blevet blevet fyldt ud.

Med pastelfarvet tøj og en hvid ABBA lignende kjole spillede Marina ikke op til dans ved hverken “Handmade Heaven”, “Hollywood” eller “I’m Not A Robot” fra The Family Jewels albummet fra 2010. Heller ikke med blinkede LEDrør og sangen “Froot” kunne hun redde den synkende skude af en koncert.

Et af højdepunkterne var dog ved sangen “Superstar” fra hendes nyeste album LOVE + FEAR. Her lød Marinas vokal anstændig, men de fem korsangere og dansere hun havde taget med sig stod helt stille. Sangen i sig selv er en af de bedste fra albummet, så der var i det mindste lidt kvalitet over koncerten.

Foto: Lasse Lagoni

Rent børne-MGP

Der er to sange der alene kan afspejle hvem Marina er. Den ene er “Primadonna”, som har tæt på 110 millioner afspilninger på Spotify, og til aftenens koncert, var det en af publikums helt store favoritter. Sangen er fra tiden, hvor hun hed ‘Marina and the Diamonds’. Siden da har hun ændret karakter, hvilket har skabt en helt ny lyd til hende. Det kunne man nemt høre ved sangen ”Karma”,  hvor bassen desværre ødelagde Marinas ellers så ret karakteristiske stemme og flotte stemme.

Den anden sang der afspejler hvem Marina er, er sangen “How To Be a Heartbreaker”. Udover at være koncertens sidste sang, så var det også der, hvor de fem mennesker på scenen så mest tåbelige ud. I ægte Spice Girls stil stillede de sig op på række og skiftede til at synge. Den eneste forskel er, at da Spice Girls gjorde det, så lød det godt. Det kunne have været fedt, hvis Marina havde gået lidt længere tilbage, og brugt noget mere fra Electra Heart albummet. En idé ville være at bruge denne sang til en overgang mellem to passager af koncerten.

De fleste kender Marina under navnet ‘Marina and the Diamonds’, men efter at hun har smidt ‘and the Diamonds’ væk, så skinner hun desværre tilsvarende mindre. Dette var ihverfald tilfældet ved hendes optræden i Avalonteltet på Roskilde Festival sen lørdag aften. Her var der mere tale om en Marina, der leverede et show, som mere ville være passende til børnenes MGP.

Foto: Lasse Lagoni

Vil du se flere billeder af Marina og børnenes MGP på Roskilde, så kan du klikke lige HER!

Se også

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...

Gennemført disco extravaganza med Sophie Ellis-Bextor

Den 14. februar 2003 var den engelske sangerinde Sophie...

Tyler Childers gav Vega en magisk aften

På en støvet tirsdag aften i februar blev Store...

Laufey charmerede og fortryllede i Store Vega

Mens verden stod stille under pandemien, fandt islandske Laufey et publikum for hendes musik på TikTok. I aften er første gang hun spiller i Danmark, og spørgsmålet er: Kan Laufeys charmerende, moderne take på smooth bossanova jazzpop holde niveauet overfor et udsolgt Store Vega? Svaret: I dén grad!
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her