En toplækker eftermiddag med Jungle

Jungle satte gang i eftermiddagsfesten på Roskilde Festival med toplækre beats, lyse vokaler og et viiirkelig tight band.

Der var tætpakket til Jungle under Arenas teltdug og plænen udenfor var godt fyldt op med folk, der både dansede og sad i græsset for at nyde eftermiddagskoncerten med britterne. Sidst de besøgte Roskilde Festival var i 2015 med deres selvbetitlede debutalbum. Denne gang var bandet rykket op til en større scene. Det viste sig ikke at være en dårlig beslutning.

Laid back soul-pop

Duon, der var flankeret af et 5 mand høj band, lagde stærkt ud med nummeret Smile efterfulgt af singlen Heavy, California. De to numre og Jungles musik generelt passede perfekt ind i sommersolen, med deres chillede laid back soul-funk-pop vibes. Hofter og fødder var sat igang hos massen af mennesker og lod ikke til at stoppe i løbet af koncerten. “This place is amazing – you guys are amazing” blev der råbt fra scenen. Publikum lod til at være enige at dømme ud fra det brøl de afsendte.

Boppende hoveder og fællessang

Settet varriede lidt i tempo – altså Jungles smooth og hovedboppende tempo. Netop de boppende hovederne kom i spil under 54 og Cherry. Casio med dets intro der leder tanken hen på 80’er arkadespil fungerede som et godt afbræk mellem de mere eftertænksomme numre. Der blev også tid til Platoon fra debutpladen, der emmer af coolness.

Der var en ca. 50/50 fordeling af numre fra duoens to albums Jungle og For Ever. Umiddelbart kom de godt omkring – ikke mindst ved at gemme de to hits Bussy Earnin’ og Time til sidst.

Perfekt afslutning

Netop de to sidste numre fik publikum til at eksplodere med hænderne i vejret og massiv fællessang. Det var den perfekte afslutning på en fredag seneftermiddag i selskab med Jungle. Undertegnede havde armene oppe og de trætte fødder i bevægelse under koncerten – det burde alle andre også have haft. Nu er spørgsmålet blot hvornår bandet bliver stort nok til en plads på Orange.

Jungle, Roskilde Festival, RF19
Foto: Lasse Lagoni

Se alle fotos fra koncerten HER

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Anne Mette Bak
Anne Mette Bak
Elsker musik. Især live. Vild med alt fra elektronisk, til blues og over i fee' dø'. Og så er jeg tosset med Den Sorte Skole.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her