The Mavericks – Mumlekongen fra USA

Som et af hovednavnene på dette års Tønder Festival må det forventes at være godt tæt ved The Mavericks koncert torsdag aften på Open Air. Dette var ikke tilfældet, og det var heldigt for dem som ikke dukkede op.

For da Raul Malo og resten af bandet gik på scenen, var det med en uklar lyd så slem, at Telia Parken ville kunne gøre det bedre. Der kom en fælles utilfredshed blandt publikum som højlydt kritiserede lydforholdende, og efter en 45 minutter var lyden ikke længere problemet. Det var Raul Malo.

Raul Malo mumler. Som i rigtig meget.

Desværre var der intet at gøre, og selv numre som ”Should Have Been True” og ”Back In Your Arms Again” blev ødelagte på grund af mumlekongen. Normalvis er sangene rigtig gode, men denne gang kunne farverigt tøj og et stort band ikke redde dem. Det store band kunne til gengæld spille op, og ved ”The Only Question Is” skete der noget ekstraordinært. Lyden og bandet var nemlig for første gang helt klart – og man kunne nyde koncerten.

The Mavericks, Open Air, Tønder Festival,
Foto: Helle Arensbak

Bandet var godt

Selvom bandet siden 1989 er blevet opløst én gang, så er det måske på tide de tager sig en kort pause igen. Kemien mellem bandet var nemlig ikke til at se nogle steder. Udover forsanger, Raul Malo, så man ikke meget til de andre musikere. Men lysshowet fik man set ganske klart, og det fungerede overraskende godt mens mørket befandt sig over Tønder Festival.

Selvom bandet snart har 30 års erfaring, så er der ikke en finger at sætte på selve instrumentafspilningen, og ved aftens højdepunkt ”Dance The Night Away” satte de gang i publikum og for engang skyld også dem selv.

The Mavericks, Open Air, Tønder Festival,
Foto: Helle Arensbak

I det mindste fik Helle noget godt ud af koncerten. Du kan nemlig se hendes svedige billeder lige HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her